"MEJD IN LESKOVAC": Srbin nasmejao sve do suza zaštitom auta na Stavrosu, komentari su URNEBESNI!
Plaža, Foto: Printscreen / Youtube

HIT

"MEJD IN LESKOVAC": Srbin nasmejao sve do suza zaštitom auta na Stavrosu, komentari su URNEBESNI!

Uz mnogo šale, neki su tvrdili da su isto radili, međutim da nisu dobro prošli, i to od grčke policije

Objavljeno:

Kako su Srbi ove godine više nego ikada na meti lopova u Grčkoj, posebno onih kojima su automobili naših sugrađana i te kako primamljivi, jedan turista iz Leskovca došao je na sjajnu ideju kako svoj automobil da zaštiti od lopova, mada i od drugih raznih faktora.

Na Fejsbuk grupi "Grčka info", pojavila se fotografija koja je nasmejala Srbe, a nekima dala ideju kako zapravo "najlakše" spasiti svoj automobil od raznih neželjenih situacija. Snalažljivi turista je, kako tvrdi autor fotografije, Leskovčanin, a fotografija je nastala u Stavrosu.

"Ovo nisam video nigde i fenomenalno je. Zaštita od Sunca i krađe 'mejd in Leskovac'. Koliko je samo trebalo vremena i strpljenja na 40 stepeni sve ove vezove utegnuti", pitao se autor fotografije.

"Pokupio posteljinu iz apartmana"

Ispod objave bilo je mnogo šaljivih komentara.

"Zaštita i od skidanja tablica", "Bar je siguran. Ja bih lance i katance", "Mislim da će lopove baš privući da vide zašto je to tako", "Ovaj ga još dodatno zakomplikovao", "Možda ga je upakovao i šalje poštom kući", "Stipsa, neće da kupi ciradu", "Ovo pokupio posteljinu iz apartmana", "Godine i godine iskustva postavljanja plastenika", "Kako li tek ženu čuva", bili su samo neki od komentara.

Ipak, uz mnogo šale, neki su tvrdili da su isto radili, međutim da nisu dobro prošli, i to od grčke policije.

"Pre par godina je moj tata isto uradio. I bukvalno nam je došla grčka policija na vrata i rekla da je to kod njih zabranjeno, pa je morao skinuti. Inače se montira brzo, par minuta bukvalno!", objasnila je jedna devojka.

Za njom, javio se jedan Grk, te napisao:

"Ovo je užas, ovaj auto ne može da diše sa ovim prekrivačem, osim ako vlasniku nije cilj da automobil upotrebi za pečenje hleba", našalio se Grk.

05:42

Isti PROIZVOD duplo VIŠA cena! Dejan Gavrilović: Grčka je OVAJ problem rešila SLEDEĆIM POTEZOM

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.