"SAMO ŠTO PRASIĆI NE TRČE PO BRODU!" Dragan platio izlet BRODIĆEM U GRČKOJ, a doživeo PRAVI UŽAS!
Lefkada / Ilustracija, Foto: Profimedia

U ŠOKU

"SAMO ŠTO PRASIĆI NE TRČE PO BRODU!" Dragan platio izlet BRODIĆEM U GRČKOJ, a doživeo PRAVI UŽAS!

Čini se da Dragan nije usamljen, a drugi članovi grupe podelili su slična iskustva

Objavljeno:

Dragan iz Srbije podelio je šta mu se desilo sa korisnicima društvenih mreža u grupi "Grčka info". Jedan izlet brodićem u Grčkoj upropastio je godišnji odmor srpskoj porodici!

- Poštovana braćo i sestre, drugarice i drugovi. Jedno jako lepo iskustvo danas na Lefkadi, izlet ili već šta im to dođe sa brodićem. Kašnjenje u startu 40 minuta, smeštaj na brodu katastrofa, sedanje ili ti zaleganje klupa (celom dužinom tela po nazovi nekim klupama) od porodice sa četiri člana gde god oni hoće - napisao je Dragan u ovoj grupi.

Grčka
Grčkafoto: GRČKA INFO / FACEBOOK

On je iskoristio priliku i u postu posavetovao sve na šta bi trebalo da obrate pažnju ako se odluče na ovakve izlete.

- Kad se raspali roštilj isto je kao u filmu "Ko to tamo peva" samo što prasići ne trče po brodu. Strašno! Na onoj vrućini uz taj dim od roštilja, ne može se disati na brodu. Krenula podela ručka braća... Kao da u životu nisu jeli, viljuške lete oko očiju, ušiju, ali u usta nikako, do sada nisam video ovako nešto, po nekoliko puta uzimaju da jedu, kao da im je poslednje u životu. Hvala ljudima iz Sombora, Kljajićeva (gospoda)!!! Navedene lokacije, vožnje nisu ispoštovane, stajali smo na neke plaže gde divlje koze pasu!!! - naveo je Dragan.

I drugi doživeli pakao

Čini se da Dragan nije usamljen, a drugi članovi grupe podelili su slična iskustva.

- Mi smo bili na jednom od tih brodića iz Nidrija, jedu na brodu po više puta, još nose i od kuće, posle na svakom ostrvu od Kefaloniju do Skorpoiosa gde smo stajali, svugde su išli u kafanu i tamo jeli - navodi se u jednom od komentara.

Bonus video:

04:47

AKO IDETE NA MORE OVE STVARI MORATE DA ZNATE! Ružica Kralj upozorila na RETROGRADNI SATURN: Strogo pazite na ove 2 stvari

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.