"SKIDALI ME POLICAJCI, PRESRETALI SPECIJALCI": Srpkinja Ivana prošla PAKAO u Solunu zbog OVOGA! (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen

NEVEROVATNO!

"SKIDALI ME POLICAJCI, PRESRETALI SPECIJALCI": Srpkinja Ivana prošla PAKAO u Solunu zbog OVOGA! (FOTO)

Kako je napisala unutar svoje objave na stranici "Grčka - grupa za turiste" ona je prvo imala neprijatnosti zbog vozila

Objavljeno:

Srpkinja koja je ove godine rešila da ode u Grčku na godišnji odmor, usled niza neprijatnosti koje je navodno doživela, rešila je da više nikada ne poseti obalu "starih Helena".

Kako je napisala unutar svoje objave na stranici "Grčka - grupa za turiste" ona je prvo imala neprijatnosti zbog vozila kojim je došla u Grčku, a zatim i sa samom policijom nakon sudara koji je imala sa grčim državljanima. Naime, usled činjenice da je vozila kombi, prvo je sumnjičena da je diler ili švercer migranata, zbog čega je navnodno skinuta do gole kože, a autmobil pregledan u najsitnija crevca.

Nešto kasnije je imala i sudar zbog čega je beba stara 13 meseci koja je bila u njenom vozilu, morala da ode u bolnicu na proveru. Ono što ju je ostavilo bez teksta je ponašanje grčke policije, što je za nju bila kap koja je prelila čašu.

Evo naše iskustvo iz Grčke u kojoj smo još uvek. Odlučili smo da idemo u Solun, na nekih 7 dana, dogovorili se sa prijateljima i rentali u Bg-u Mercedes Vito, uzeli smo preko Air BnB stan i jedino prijatno iskustvo koje smo doživeli je od ljudi koji izdaju stan, a sve drugo je za film.

Specijalci je skidali do gole kože

Stigli smo u Solun, smestili se, sutradan išli na plažu u Pereu, uveče prošetali. U ponedeljak ujutru ja odem sama do prodavnice i u povratku nisam koristila mape i završila sam na nekom seoskom putu. Gledam gde sam, vozim polako i spremam se da stanem i uključim navigaciju, u tom trenutku me zaustavlja policija, čovek dolazi do mene ja mu dajem dokumenta i on me pita šta ja tu radim, da sad ne razvodnjavam, ponašao se prema meni kao da sam kriminalac, bez preterivanja.

Odveo me je u stanicu i tamo su me ispitivali i proveravali 2 sata... Stanica je u pripizdini i kada su me pustili, pošto naravno ja nisam kriminalac, ja sam krenula da izađem na neki glavni put, prošla možda 1-2km i videla kafić, sela da popijem kafu, da se rasvestim od toga šta mi se desilo. Krenem, prođem 400m, izleti beli Nissan džip, neke specijalne jedinice, oni su me pretresali do mere da sam bila potpuno gola. Auto su prevrnuli i počeli da mi objašnjavaju da se auto koji vozim koristi za švercovanje narkotika i migranata, takođe da migrante isključivo švercuju Srbi i samim tim ja sam sumnjiva, iako ništa niko nije našao, iako sam sa porodicom na odmoru i tako..

Grčka
foto: : FACEBOOK GRČKA GRUPA ZA TURISTE / SCREENSHOT

Završi se taj j**ni dan, juče odemo na plažu opet u Pereu, kada smo se vraćali, na manjoj gradskoj raskrcnici mene udari neki idiot, pomeri kombi 2 metra sa Mini Morisom. Ja sam imala znak Stop, al sam već duboko bila u raskrsnici, pošto on nije udario samo mene, nego i auto iz suprotnog pravca. Dolazi osiguranje prvo, pa onda policija, ovaj što je napravio sr**e pozvao tatu, mamu, brata sa ženom i dvoje dece. ja gledam i ne verujem. Nama dete u bolnici, u kojoj smo još uvek nas dve pošto nam beba ima 13 meseci, od siline udarca je u sedištu udarila glavom o stranicu istog.

Usled sudara, beba završila u bolnici

Policija se ponaša užasno, od toga da su pričali na grčkom o udesu, gde sam ja rekla, ja vas ne razumem, hoćete molim vas na engleskom da bi on meni rekao da nije čarobnjak i da on može da zna da li ja govorim grčki.. Količina bezobrazluka, poniženja, degradacije je nešto što ja nikada, ali nikada u mom životu nisam doživela.

Pritom, ja vozim 25 godina, svaki dan mog života, radila sam kao vozač, vozila po 1000+ km na odmore, svake godine. Smatrala sam da su Grci prijateljski narod, smatrala sam da su kulturni i razumni. Ja sam blago rečeno šokirana potpuno, svime što se desilo. Jedina osoba iz institucija koja se ponašala pristojno i normalno je bio pedijatar. Što se mene tiče, ovo je čist fašizam. Grčka me je videla sad i ne verujem da će više.", napisala je ona na kraju svoje ispovesti.

Bonus video:

02:00

GRČKA JE NAJNEBEZBEDNIJA DRŽAVA U EVROPI! Okanović otkrio: Pooštrili su mere, sada više ni SRBIMA NE GLEDAJU KROZ PRSTE

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.