METEOROLOG RISTIĆ IZDAO NOVO UPOZORENJE: Oluja će VEČERAS pogoditi ovaj DEO SRBIJE, stiže HAOS
Ivan Ristić, Foto: Kurir TV/PRINTSCREEN/ILMETEO.IT

vreme u srbiji

METEOROLOG RISTIĆ IZDAO NOVO UPOZORENJE: Oluja će VEČERAS pogoditi ovaj DEO SRBIJE, stiže HAOS

On je pojasnio kakva promena vremena očekuje Srbiju danas

Objavljeno: 15:24h

Upozorenje na visoke temperature Srbiji već danas prelazi u upozorenje na naglu promenu vremena. Živa u termometru tokom današnjeg dana dostići će 40 stepeni, a Republički hidrometeorološki zavod je upalio crveni meteoalarm za dobar deo Srbije uz upozorenje na naglu promenu vremena.

Ovog jutra Ivan Ristić meteorolog bio je uz program Kurir televizije, putem vajbera, i podelio saznanja o predstojećoj vremenskoj prognozi.

On je pojasnio kakva promena vremena očekuje Srbiju danas.

Grmljavina, Beograd
foto: Printscreen, Dragana Udovičić

- Danas će biti veoma toplo u Srbiji. Oluja koja je sada u Italiji i Jadranu ide dalje i neće pogoditi Srbiju. Problemi stižu večeras, sa početkom na severu Vojvodine. Očekuju se orkanski udari vetra. Noćas su glavni problemi u Vojovodini, tako da smo sutra ceo dan pod alarmom, cela Srbija i front će se spuštati ka jugu. Biće oluja, grad, biće veoma opasno! Sutra veći deo dana smo pod crvenim alarmom, i biće obeležen nepogodama i vetrom brzine od 100 km/h, biće i grad. Temperatura će znatno pasti. Biće toplo dok ne stigne ovaj hladniji front. Takvo svežije vreme biće sve do nekog 10 avgusta - otkrio je Ristić.

Bonus video:

00:30

Superćelijska oluja u Beogradu 4

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.