RUČAK SA PRIJATELJIMA U TOPOLI SE PRETVORIO U PRAVU DRAMU: Agoniji nije bilo KRAJA, sumnjaju da je OVO u pitanju!
Roštilj, Foto: Dragana Udovičić

užas

RUČAK SA PRIJATELJIMA U TOPOLI SE PRETVORIO U PRAVU DRAMU: Agoniji nije bilo KRAJA, sumnjaju da je OVO u pitanju!

Tu agoniji nije bilo kraja, jer su se kroz nekoliko sati kod ukupno pet osoba koji su sedeli za istom trpezom, pojavili slični simptomi

Objavljeno: 16:17h

Umalo kobno popodne dogodilo se u širem centru Topole, kada je grupa prijatelja, nakon roštiljanja mogla da zavši na hospitalizaciji, a sve zbog, kako sumnjaju mogućeg trovanja hranom.

- Skupili smo se na popodnevnom ručku i roštiljali, ali nedugo nakon konzumiranja hrane kod jednog prijatelja su krenule stomačne tegobe u vidu povraćanja i jakih bolova, koji su trajali čitavu noć. Mi smo odmah pomislili se radi u virusu - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Međutim, tu agoniji nije bilo kraja, jer su se kroz nekoliko sati kod ukupno pet osoba koji su sedeli za istom trpezom, pojavili slični simptomi.

Roštilj
foto: Nebojša Mandić

- Bili smo svi malaksali i morali smo da preležimo ceo dan zbog jakih bolova koje smo zadobili. Odmah smo otišli u apoteku gde smo uzeli aktivni ugalj i probiotik za stomak kako bi ublažili bol koji je tek nakon nekoliko sati nestao. Nismo imali sumnje da se radi od trovanju hranom - priča izvor.

On dodaje, poučen ličnim iskustvom da se zbog visokih temperatura strogo povede računa na kojim mestima se hrana kupuje.

- Svi znamo da je sezona roštiljanja pored vode i na lepim mestima, ali zaboravljamo da ovakve stvari koji sve to mogu pokvariti. Zato treba biti oprezan kada meso i kvarljivu robu kupujete, dobro pogledajte da je to adekvatno čuvano u rashladnim vitrinama i na adekvatnom mestu, kao i to da se meso ne treba držati u automobilu u vrelim mestima jer se brzo kvari - dodaje on.

02:53

SA OVOM NAMIRNICOM NIKAKO NE PRETERUJTE! Srbi je svakodnevno konzumiraju, a nisu ni svesni kakvo TROVANJE može izazvati

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.