"NIJE HTELA DA SE UTOPI U SIVILO": Gosti na srpskoj svadbi popadali U TRANS kad je MLADA UZELA MIKROFON (VIDEO)
Mlada zabevapa na svadbi, Foto: Printscreen/Twitter/Comfortably numb

SNIMAK ZAPALIO MREŽE

"NIJE HTELA DA SE UTOPI U SIVILO": Gosti na srpskoj svadbi popadali U TRANS kad je MLADA UZELA MIKROFON (VIDEO)

„Svadbe u Srbiji su sve veći kič“

Objavljeno:

Svako ko je bio na klasičnoj srpskoj svadbi zna scenario po kom će se događaji odvijati, a pozat je i predvidiv repertoar pesama koje orkestri izvode i svatovi naručuju. E, jedna trenutno popularna svadba jeste izuzetak koji potvrđuje pravilo da svadba jednostavno ne može da prođe bez everginova „Izađi mala“, „Svadba, svadba“, „Ja vragolan i moj deda“…

Naime, internetom se trenutno viralno širi snimak sa jedne srpske svadbe na kojoj je mlada uzela muziku u svoje u ruke i zapevala.

Mlada moćnog vokala latila se mikrofona i za svoju ekipu otpevala „Daire“ grupe „Smak“, na oduševljenje svojih drugara, ali i onog dela interneta koji mrzi svadbe.

“Svadbe u Srbiji su sve veći kičeraj, skup onog najgoreg iz tradicije (kupovina mlade, pucanje iz pištolja) i modernog (dekoracija iz turskih serija, 1.000 zvanica da bi se uzelo brdo para uz splavarske i šovinističke pesme). E pa ova mlada nije htela da se utopi u to sivilo”, komentar je koji je ispratio snimak na Tviteru.

Znamo svi da „Krug“ EKV i „Kreni prema meni“ „Partibrejkersa“ uveliko imaju svoje svadbarske verzije, a „Daire“ su još jedno rokenrol osveženje kalsičnog srpskog repetoara.

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.