TATJANI JE JEDINA ŠANSA OPERACIJA, STRANA KLINIKA JOJ JE DALA NADU! Pomozimo joj da nastavi život BEZ BOLA
Tatjana Đurović, Foto: BUDI HUMAN

srbijo, ustani!

TATJANI JE JEDINA ŠANSA OPERACIJA, STRANA KLINIKA JOJ JE DALA NADU! Pomozimo joj da nastavi život BEZ BOLA

Tatjana pati od hroničnog bolnog sindroma, probala sve terapije, ne zna ni uzrok

Objavljeno:

Tatjani Đurović (1976) neophodna su sredstva za operaciju u inostranstvo.

Tatjani je 2011. godine urađena operacija interhemilamineoctomia L5-S1 l.dex nakon syndroma caudae equinae G83.4, a bez poboljšanja bolnog stanja.

Nakon operacije probala je sve terapije bola dostupne u Srbiji, koristila terapiju u vidu analgetika, kortikosteroida, terapije za neuropatsku bol, antidepresive i fizikalnu terapiju u više različitih ustanova.

Više puta bila je hospitalizovana uz ispitivanja na uzrok bola. Usled hroničnog bolnog sindroma i nereagovanja na medikamentnu terapiju, u dva navrata 2021. godine pokušana je epiduroliza FORA B kateterom u KBC Dragiša Mišović u Beogradu, koja je dala samo privremeno poboljšanje simptoma.

Postavljene dijagnoze su M51.1 „Prolapsus disci intervertebralis lumbalis et disci interverterbralis aliorum cum radiculopathia“ (Ispadanje [prolaps] slabinskog i drugih međupršljenskih diskusa sa oboljenjem korena živca [radikulopatijom]) , M51.3 Degeneratio disci intervertebralis alia, specificata“ (Druga označena degenerativna promena međupršljenskog diskusa) kao i G55.1 „Compressio radicum et plexuum nervorum ad disordines disci intervertebralis“ (Pritisak na korene i spletove živaca kod poremećaja međupršljenskog diska).

Pomozimo Tatjani
Pomozimo Tatjanifoto: BUDI HUMAN

Predložen je neurohirurški zahvat, ali ni jedan od neurohirurga koje je posetila u Srbiji nije ponudio rešenje. Jedino rešenje je dekompresija nervnih korenova, distrakcija i implantacija dve proteze u lumbalnom delu kičme na nivou L4-S1 ventralnim pristupom.

Stručni tim specijalista jedne klinike u inostranstvu je pregledao medicinsku dokumentaciju i prihvatio operativno zbrinjavanje u najkraćem roku.

Iznos lečenja prevazilazi finansijske mogućnosti porodice. Pored troškova lečenja sredstva su potrebna i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja, fizioterapije, specijalističke preglede, laboratorijske analize, lekove, suplemente i ortopedska pomagala.

Pomozimo Tatjani!

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001615159-13

Uplatom na devizni račun:

160-6000001616497-73

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

IBAN:

RS35160600000161649773

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Bonus video:

00:56

EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirana 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.