AZIJAT DOŠAO U BEOGRAD, PA PROBAO PUNJENE PAPRIKE I PREBRANAC: "Ne mogu da..." pazite samo KAKO JE REAGOVAO (VIDEO)
Karimkhon Bukhadurov probao srpsku hranu, Foto: Printscreen/TikTok/kbexplores

HIT

AZIJAT DOŠAO U BEOGRAD, PA PROBAO PUNJENE PAPRIKE I PREBRANAC: "Ne mogu da..." pazite samo KAKO JE REAGOVAO (VIDEO)

Osim što je probao punjenu papriku i prebranac, Karim je jeo ćevape, i to nekoliko puta.

Objavljeno:

Tiktoker Karimkhon Bukhadurov iz centralne Azije trenutno je na proputovanju kroz balkanske zemlje, a u toj avanturi nije propustio ni Srbiju, gde je isprobavao domaću kuhinju, obilazio ovdašnje supermarkete, gde je komentarisao cene, a uspeo je i da uporedi našu zemlju sa Švedskom, gde inače trenutno živi.

Karim, kako se potpisuje na TikToku, objavio je seriju video snimaka iz Beograda, gde je proveo nekoliko dana, a neki od snimaka koji su se izdvojili je i onaj gde isprobava domaće specijalitete, pa je tako probao pohovanu papriku punjenu sirom, ali i prebranac.

"Sir je tako dobar i topi se u ustima, a paprika s pohovanim delom je odlična kombinacija", rekao je kad je probao punjenu papriku, a onda je prešao na prebranac, ili kako bi Karim rekao "prebranak".

"U pitanju je čorba od belog pasulja. Balkanska hrana generalno uključuje mnogo mesa, a ovo je zaista jako dobra vegetarijanska opcija", zaključio je Karim, koji je očito probao ono što bi se kod nas zvalo "klot pasulj".

Osim što je probao punjenu papriku i prebranac, Karim je jeo ćevape, i to nekoliko puta.

"Ne mogu da prestanem da jedem srpsku hranu. Toliko je ukusna. Samo sam dva dana u Beogradu, a već šesti put jedem ćevape. Ovo je tako dobro. Ima kajmaka, mesa i ajvara. Toliko je dobro, toplo preporučujem", kaže u jednom snimku dok jede ćevape u jednom beogradskom restoranu.

Prošetao se Karim i srpskim prodavnicama mešovite robe, gde je gledao cene, te pitao svoje pratioce da li je Srbija jeftina ili skupa zemlja, ne upoređujući ih s drugim zemljama koje je posetio.

Tako je konstatovao da vekna hleba košta 1,4 dolar, kilogram pilećih grudi 4,6, kilogram krompira 1,2 dolara, a suncokretovo ulje 1,4 dolara.

Snimak koji se takođe posebno izdvojio je Karimova šetnja Knez Mihailovom ulicom usred kiše.

"Trenutno sam u Beogradu, u Srbiji i danas je bilo prevruće, ali trenutno pada kiša i to me je podsetilo na Švedsku", rekao je Karim ushićeno u snimku koji je pregledalo gotovo 120 hiljada ljudi.

Bonus video: STRANI TURISTI LUDI ZA SRBIJOM! Cene aranžmana na OVIM mestima znatno SKOČILE, ali VISOKI IZNOSI ne SPREČAVAJU punjenje KAPACITETA

04:23

STRANI TURISTI LUDI ZA SRBIJOM! Cene aranžmana na OVIM mestima znatno SKOČILE, ali VISOKI IZNOSI ne SPREČAVAJU punjenje KAPACITETA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.