AMERIKANAC PROBAO SRPSKU RAKIJU I IZGUBIO SE: Eksirao tradicionalno piće, pa JEDVA izgovorio OVO (VIDEO)
Reakcija Amerikanca koji je probao rakiju, Foto: Printscreen/TikTok/justus_reid

HIT

AMERIKANAC PROBAO SRPSKU RAKIJU I IZGUBIO SE: Eksirao tradicionalno piće, pa JEDVA izgovorio OVO (VIDEO)

Ovaj momak iz Amerike je inače veliki ljubitelj srpske muzike, naše javne scene

Objavljeno:

"Probao sam rakiju jednom i nije dobro prošlo. Kakva je to opsesija Balkanaca rakijom? Kako je prave? Odakle dolazi? Treba li ja da je napravim? Je li to uopšte moguće", pita se šokirani Amerikanac po imenu Džastis Rid u jednom od svojih TikTok snimaka u kome je izneo svoje iskustvo isprobavanja čuvene srpske rakije.

Ovaj momak iz Amerike je inače veliki ljubitelj srpske muzike, naše javne scene, kulture i tradicije, što redovno beleži na društvenim mrežama, gde je veoma popularan.

Osim što peva pesme na srpskom jeziku i sprema srpske specijalitete, Džastis je probao i tradicionalno srpsko piće - rakiju, koja ga je potpuno šokirala.

Na snimku koji je svojevremeno objavio Džastis eksira rakiju u društvu jednog momka iz Srbije, a nakon što je iskapio sadržaj čašice, počeo je da menja bolje u licu, a sve što je nakon toga uspeo da izgovori je:

"Dođavola, baš je intenzivna!"

Vraćajući se na to u jednom od narednih snimaka, pita se, dok se hvata za glavu:

"Kakva je to opsesija Balkanaca rakijom? Kako je prave? Odakle dolazi? Treba li ja da je napravim? Je li to uopšte moguće?!"

Inače, Džastis je nedavno na društvenim mrežama otkrio da je doneo veliku životnu odluku i ostavio svoje pratioce u šoku. On je saopštio da je prodao kuću, dao otkaz u Americi i preselio se u Beograd.

Podsetimo, infulenser je prilikom svoje posete Srbiji zbog svog peha postao popularan munjevitom brzinom. Naime, kako je ispričao u videu koji je objavio na TikToku, promenio je tri aviona i putovao 25 sati da bi konačno stigao do Srbije i "spomenika Nikoli Tesli", iako je bilo jasno da stoji pored spomenika knezu Mihailu na Trgu Republike u Beogradu.

(Espreso*Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.