OGROMNO DRVO SMRSKALO AUTOMOBIL U PANČEVU: Jezivi prizori nakon SUPERĆELIJSKE OLUJE, građani ZBRAJAJU ŠTETU! (FOTO)
Smrskan auto u Pančevu, Foto: Mondo

neverovatno!

OGROMNO DRVO SMRSKALO AUTOMOBIL U PANČEVU: Jezivi prizori nakon SUPERĆELIJSKE OLUJE, građani ZBRAJAJU ŠTETU! (FOTO)

Snažna Superćelijska oluja je u sredu uveče pogodila Srbiju, a u Pančevu je veliko drvo u potpunosti smrskalo jedan automobil. Na svu sreću, nema povređenih

Objavljeno:

Jako nevreme je Srbiju pogodilo u sredu uveče, superćelijska oluja je prvo "razorila" Hrvatsku, a onda je napravila pometnju i u našoj zemlji. Brojni jezivi snimci kruže po društvenim mrežama, a u Pančevu je nevreme bilo toliko jako da je uspelo da obori džinovsko drvo na automobil i da ga u potpunosti smrska, do neprepoznatljivosti.

Korenje stabla je ogromno, a automobil crvene boje je skroz smrskan, ne liči na sebe. Na svu sreću, niko nije bio u automobilu tokom nevremena pa povređenih nema, a građani koji su prolazili pored uništenog automobila su međusobom komentarisali da ovako nešto nikada nisu videli.

Pogledajte fotografije smrskanog automobila u Pančevu:

1 / 5 Foto: Mondo

Ukoliko je i vama vozilo uništeno ili oštećeno tokom oluje, možete da naplatite štetu. Stručnjaci su objasnili koji su uslovi naplate štete.

Bonus video:

04:36

OLUJA UTICALA NA GRAĐANE SUBOTICE, POVEĆAN JE BROJ INTERVENCIJA! Specijalista urgentne medicine: Imali smo pune ruke posla

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.