LJILJANA DO KRAJA DANA MORA DA SAKUPI 37.000 EVRA ZA TRANSPLATACIJU BUBREGA! Vreme ističe, MORAMO JOJ POMOĆI
Ljiljana Milenković, Foto: Budi human

717 na 3030

LJILJANA DO KRAJA DANA MORA DA SAKUPI 37.000 EVRA ZA TRANSPLATACIJU BUBREGA! Vreme ističe, MORAMO JOJ POMOĆI

Ona bi na transplantaciju trebalo da krene večeras

Objavljeno:

Ljiljana Milenković (27) godinama se bori sa bolešću bubrega, a kako bi ostala u životu, ona svakog drugog dana odlazi na dijalizu. Sada je konačno dobila najvažniji poziv u životu-poziv za transplantaciju bubrega, ali joj za ostvarenje najveće želje potrebna naša pomoć.

Naime, kako je navedeno na stranici Fondacije "Budi human", koja je ranije objavila Ljiljaninu priču i apel za skupljanje sredstava, ona bi na transplantaciju trebalo da krene večeras, ali još nije sakupljeno dovoljno novca za troškove.

- Nemamo potrebnu sumu od 60.000 evra, fali još 37.000. Cifra je ogromna, a rok kratak, do kraja dana. Molim vas hajde da zajedničkim snagama skupimo novac za Ljiljanu - navodi se u objavi.

Pomozimo Ljiljani
Pomozimo Ljiljanifoto: Budi human

Tokom 2018. godine Ljiljani se javljaju strašne glavobolje, iz kojih se ispostavilo da ima migrenu, a kasnije je stigao i povišen pritisak. Svakodnevno ispitivanje na svakoj postojećoj klinici su trajala do januara 2019. godine, kada je hitno hospitalizovana u Zemunsku bolnicu.

Ustanovljeno je da je Ljiljana u jako lošem stanju, da su joj otkazali bubrezi i da mora hitno na operaciju. Imala je dva operativna zahvata, nakon kojih je morala na hemodijalize svaki drugi dan, kako bi ostala u životu. Posle tri meseca provedena u bolnici, Ljiljanu sada na dijalizu odvoze kola hitne pomoći.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.