"ODU U WC I NE PUSTE VODU":Mina preživela PAKAO sa CIMERKAMA u Londonu, NAJGORA je MUKA bila kad dođe do... (VIDEO)
Mina Jakovljević, Foto: : MINAJAKOVLJEVIIC / TIKTOK

CIMERKE IZ PAKLA

"ODU U WC I NE PUSTE VODU":Mina preživela PAKAO sa CIMERKAMA u Londonu, NAJGORA je MUKA bila kad dođe do... (VIDEO)

Ipak, Mina je srećna što se život sa ovakvim cimerkama za par meseci završava

Objavljeno:

Početak studentskog života za mnoge osobe podrazumeva i život sa cimerima. I dok neki studenti imaju sreće te nalete na dobre i razumne osobe, oni drugi osuđeni su da svoj životni prostor dele sa osobama od kojih bi najradije pobegli. Tako nešto zadesilo je i Beograđanku Minu koja se trenutno nalazi na studijama u Londonu.

Mina Jakovljević iz Beograda koja studira u Engleskoj, tačnije u Londonu, nije imala sreće da nađe cimerke kakve je želela. Svoja negativna iskustva sa devojkama iz Engleske, sa kojima deli stan podelila je na TikToku i malo je reći da su mnogi u neverici zbog njenog iskustva.

Kako je objasnila, u stanu živi sa tri cimerke, i na devojku iz Rumunije nema zamerki. Međutim, tu dolaze dve devojke iz Engleske, zbog kojih svakodnevno preživljava pakao.

"Dve devojke iz Engleske nisam znala pre nego što sam krenula da živim sa njima, a treću jesam. Uglavnom, počeću od situacije gde je jedna od njih mislila da će prvih mesec dana da živi besplatno i da ćemo mi da joj plaćamo rentu", rekla je Mina dodavši da je to bio samo početak problema sa njima.

Pravi problemi počeli su kada je došla zima.

"Kada je došlo hladnije vreme, Rumunka i ja smo doživeli pravi šok. One su nama rekle 'nama nije hladno i što se nas tiče mi ne nećemo da palimo i plaćamo grejanje, tako da ako vi želite da palite, vi i plaćajte'. U tom trenutku ja sam počela da bežim u Srbiju kad god sam mogla jer su one mene toliko nervirale", objasnila je Mina u svom TikTok videu.

Čišćenje stana - šta je to?

Ipak najgore muke nastale su zapravo kada se pokrenulo pitanje čišćenje stana.

"Glavni incident koji smo mi imale jeste da one odu u wc i ne puste vodu, i još gomila nekih stvari oko čišćenja da sam ja u tom trenutku već krenula da pravim haos. Opet prešla sam preko toga. Onda je došla sledeća situacija - vraćam se ja iz Pariza u stan, a on izgleda kao najgora autobuska stanica.

U samom stanu nisam bila mesec dana, a imam tu praksu da kada krenem negde, prosto sve očistim za sobom. Ali kada sam se vratila, u stanu je bio haos. Prljavi podovi, frižider umazan i prljav, stan je bio stvarno u užasnom stanju...tako da sam ja taj ceo dan čistila.

Kao da to nije dovoljno, uveče nastaje haos, dolazi mi jedna devojka u sobu i počinje da histeriše. Kao ko sam ja da joj sklanjam stvari, da čistim, počela je da mi se unosi u facu dok nije videla da umem i ja da uzvratim na isti način. Kada se povukla i otišla, ujutru sam saznala da je celu noć plakala i da je rekla da sam je ja napala.

Mnogih situacija se i ne sećam, a bilo ih je previše. Trudim se da ih zaboravim jer mi zaista izazivaju stres. Ali rečenicu da bi one radije da imaju mirnu kuću nego čistu kuću, sam zapamtila jer je meni ta izjava totalna glupost", rekla je Mina.

Ograničavale su joj i vreme u stanu

Takođe, kako objašnjava, sledeći problemi javili su se kada im je najavila da će tokom leta, umesto nje, u njenoj sobi biti njen dečko koji dolazi na stažiranje. Kako kaže, nije bio problem da on dođe, ali je bio problem da ona tada, u svojoj sobi tokom leta bude više od dve nedelje.

Kada joj je dečko stigao u stan i tada su nastavile sa svojim uobičajenim navikama - ostavljanje prljavštine za sobom, nepuštanje vode nakon upotrebe toaleta, ostavljanje pokvarene hrane u frižideru, itd. Na kraju su odlučile da Minu i devojku iz Rumunije izbace iz grupe u kojoj su se dogovarale oko svega u nadi da će isto uspeti i što se tiče stana.

Kako je Mina objasnila, iako su došle u stan "na gotovo", u kom su sve stvari zapravo kupljene od strane nje i cimerke iz Rumunije, to im nije smetalo da od stana naprave lom i da isprljaju i pokvare sve što je moglo da se pokvari.

Ipak, Mina je srećna što se život sa ovakvim cimerkama za par meseci završava.

"Ja stvarno ne mislim da su one loše devojke, nekad su i prilično okej, ali imaju drugačiji mentalitet i drugačije prioritete", rekla je Mina koja je dodatno objasnila da ni sama ne zna kako je sve izdržala, ali je srećna jer je konačno odlučila da sledeću školsku godinu započne samačkim životom, bez cimerki.

Bonus video:

00:02

BIVŠI DEČKO PEVAČICE SMUVAO NEKADAŠNJU CIMERKU: Nikola Đorđević LJUBI Ivanu Marinković, prisni kao nikad dosad! (VIDEO)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.