STROGO ZABRANJENO KRETANJE PO OŠTEĆENOM MOSTU U OVOM DELU SRBIJE: Upućen APEL građanima da ga NIKAKO NE KORISTE!
Most u Čačku / ilustracija, Foto: RINA

OBRATITE PAŽNJU!

STROGO ZABRANJENO KRETANJE PO OŠTEĆENOM MOSTU U OVOM DELU SRBIJE: Upućen APEL građanima da ga NIKAKO NE KORISTE!

Na navedenoj lokaciji postavljena je adekvatna saobraćajna signalizacija, ali i dodatno je fizički obezbeđen, tačnije onemogućen prolazak

Objavljeno:

Pre nepunih mesec dana usled naleta vodene bujice srušio se most koji spaja čačanska sela Mrčajevci i Mršinci, a sada je svim građanima stigao apel da ne koriste ni most na Slatinskoj reci u obližnjem selu Slatina, koji je oštećen i samim tim nebezbedan za prelazak.

- Usled oštećenja na javnom putu OP broj 123-09 neposredno ispred mosta na Slatinskoj reci, kao i samog mosta posmatrano iz pravca Slatine ka Mrčajevcima, zabranjeno je korišćenje i prelazak preko istog, potvrđeno je za RINU u JP Gradac.

Most u Mrčajevcima
Most u Mrčajevcimafoto: RINA

Na navedenoj lokaciji postavljena je adekvatna saobraćajna signalizacija, ali i dodatno je fizički obezbeđen, tačnije onemogućen prolazak, jer je obilaskom terena ustanovljeno nepoštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

- Apelujemo na sve sugrađane i učesnike u saobraćaju da, radi sopstvene bezbednosti poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, navode iz ovog javnog preduzeća.

Bonus video:

00:15

Jeziv snimak pobesnele reke: Voda odnela još jedan most preko Zapadne Morave:

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.