ZOLJA "POD MIŠKU" I PRAVAC POLICIJSKA STANICA: Evo kakve sve vrste ORUŽJA su Čačani PREDAVALI
Oružje / ilustracija, Foto: RINA

"Predaj oružje”

ZOLJA "POD MIŠKU" I PRAVAC POLICIJSKA STANICA: Evo kakve sve vrste ORUŽJA su Čačani PREDAVALI

Jugovićeva je još jednom apelovala na sve građane koji kod sebe poseduju nelegalno oružje da ga do kraja dana predaju najbližoj Policijskoj stanici

Objavljeno:

Akcija predaje nelegalnog oružja bez posledica počela je 8. maja, danas je poslednji dan akcije „Predaj oružje”, a prema rečima nadležnih iz PU Čačak građani Moravičkog okruga pristupili su odgovorno.

"Na području Moravičkog okruga od 8. maja predato je oko 1900 komada oružja, više od 87.000 komada municije i oko 1.180 komada minsko-eksplozivnih sredstava. Najviše je predato pištolja i revolvera i lovačkog oružja, ali pored toga predat je i određen broj automatskog oružja, sportskog oružja i određen broj zolja i bombi. Zadovoljni smo odazivom građana na teritoriji celokupne Policijske uprave u Čačku koji su pokazali svoju savesnost i odgovornost i svojim ponašanjem doprineli bezbednosti u celokupnoj zajednici", potvrdila je za agenciju RINA, Milica Jugović, šef Odseka za upravne poslove PU Čačak.

Oružje / ilustracija
Oružje / ilustracijafoto: Printscreen/RTS

Jugovićeva je još jednom apelovala na sve građane koji kod sebe poseduju nelegalno oružje da ga do kraja dana predaju najbližoj Policijskoj stanici.

Bonus video:

01:00

Bogdanović: Podaci govore da je NAJVEĆI BROJ predatog oružja OD LEGALNIH VLASNIKA

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.