MARKO DOŽIVEO NEPRIJATNO IZNENAĐENJE U GRČKOJ, KADA JE DOŠAO DO KOLA SAMO SE UHVATIO ZA GLAVU: Da ti presedne ODMOR
Ljudi u Grčkoj, Foto: Profimedia

NEPRIJATNOST NA ODMORU

MARKO DOŽIVEO NEPRIJATNO IZNENAĐENJE U GRČKOJ, KADA JE DOŠAO DO KOLA SAMO SE UHVATIO ZA GLAVU: Da ti presedne ODMOR

U komentarima koju su nastupili članovi grupe nisu sakrivali nevericu, uglavnom pišući kako su ovakve stvari nekada bile nezamislive na Tasosu, te da su lopovi nažalost počeli sa svojim aktivnostima

Objavljeno:

Samo jedan trenutak je dovoljan da se letovanje iz uživanja pretvorio u pakao birokratije i potrage lopovima. Na sreću, ovaj put, Marko iz Srbije je imao sreće da tokom boravka u Grčkoj, lopovi ipak ne uspeju u svojoj nameri da ga pokradu.

Kako je naveo u objavi unutar Fejsbuk grupe "Grčka info", njemu su lopovi pokušali da obiju automobil dok se kupao na plaži Notos, koja se nalazi na Tasosu. Uz obaveštenje turistima, on je priložio i sliku brave na automobilu koju su lopovi pokušali da obiju.

"Pokušaj obijanja kola Tasos, plaža Notos", kratko je napisao iznad fotografije brave.

Nakon pitanja od strane članova grupe da li je samo njegov automobil bio na meti lopova, naveo je kako je uz njegov auto na parkingu bio i automobil iz renta kara, koji lopovi nisu dirali.

U komentarima koju su nastupili članovi grupe nisu sakrivali nevericu, uglavnom pišući kako su ovakve stvari nekada bile nezamislive na Tasosu, te da su lopovi nažalost počeli sa svojim aktivnostima.

Pokušaj obijanja brave na automobilu
Pokušaj obijanja brave na automobilu foto: Printscreen/Facebook/Grčkainfo

"Toga ranije nije bilo"

Prvo se oglasio muškarac po imenu Nebojša, navodeći kako "toga ranije nikad nije bilo". A onda se na njega nadovezala jedna Boba, sa svojim neprijatnim iskustvom tokom letovanja u Grčkoj.

"Pa pre 20 godina nije bilo tada su držali sva pića u kafićima preko noći na otvorenom i niko ništa nije uzeo. U toj istoj uvali pre 5 godina uzela sam rent a car i ujutro zatekla auto bez 2 gume. Vremena su se jako promenila na našu žalost.", prokomentarislaa je ona.

Da je moža potrebno povećati obazrivost, svedoče reči jednog od članova grupe.

"Treba kameru ubaciti u auto i budeš miran, kad neko priđe kolima odmah reagovati. Ja ne znam sta bi takvima uradio da ih zateknem kod kola", napisao je on.

Bonus video:

05:42

Isti PROIZVOD duplo VIŠA cena! Dejan Gavrilović: Grčka je OVAJ problem rešila SLEDEĆIM POTEZOM

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.