SRPSKA STJUARDESA OSTVARILA SAN, A SAD JE PROZIVAJU: Kristina pokazala GDE ŽIVI, zbog mesta mnogi ZANEMELI (VIDEO)
Kristina u kamperu, Foto: Printscreen/Tik-Tok/tinagrabez

drama

SRPSKA STJUARDESA OSTVARILA SAN, A SAD JE PROZIVAJU: Kristina pokazala GDE ŽIVI, zbog mesta mnogi ZANEMELI (VIDEO)

Dok jedni smatraju da je ovo odlična ideja, drugi ne mogu ni da zamisle tako da žive

Objavljeno:

Bivša stjuardesa Kristina Grabež stekla je veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Postala je najpoznatija srpska stjuardesa jer redovno objavljuje zanimljiv sadržaj koji otkriva istinu o poslu. Danas se bavi različitim temama. Nedavno je podelila iskustvo koje je imala kad je kupila najskuplju kartu za bioskop na svetu, a sada se pohvalila da je ispunila svoj najveći san - život u kamperu.

"Konačno sam ispunila svoj san i preselila se u kamper, tako da, hajde da vam pokažem gde sad živim", pozvala je pratioce i nastavila: "Ono što mi je bilo jako važno, jeste da ima visok plafon, jer sam ja jako visoka i super je što mogu da se ispravim. U zadnjem delu kombija je spavaća soba sa velikim krevetom, a kad se parkiram u prirodi, imam divan pogled kroz prozor", počela je Kristina. Kupatilo nije problem, jer kako bivša stjuardesa kaže, kamper ima ugrađeni tuš i toalet.

Kristina Grabež
foto: Printscreen/ Instagram

"Napred ima još prostora za spavanje i za vreme kada mi dođu gosti, da i oni imaju gde da spavaju. U kuhinji imam i sudoperu, šporet i veliki frižider. Ono što je značajna novina u odnosu na moj prethodni kamper, jeste to što ovaj ima ugrađeni tuš i toalet. Takođe ima i ogroman prtljažnik, tako da cela porodica može da se spakuje", rekla je Tina koja je nedavno već probala život u kamperu, u kom je provela 30 dana.

Ipak, snimak nije naišao samo na pozitivne komentare. Dok jedni smatraju da je ovo odlična ideja, drugi ne mogu ni da zamisle tako da žive.

"Moja klaustrofobija", "Zanimljivo", "Kul je", "Kuća iz snova", "Ispunila životni san da se preseli u kola", "Lepo, ali skupo", "Moje poštovanje", "Užas, ne bih ni dan provela tu", glasili su komentari podeljenih mišljena. Inače, cena ovakvih kampera kreće se od 65.000 do preko 70.000 evra. Pogledajte kako izgleda:

@tinagrabez ovaj lifestyle kao GOALS zauvek?? #tinagrabez #tiktokbalkan #fypbalkan @campingcenterbelgrade ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Šta vi mislite?

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.