STJUARDESE OTKRILE "CAKE" KOJE MORATE DA ZNATE AKO PLANIRATE DA LETITE AVIONOM: Ovo je ZLATA VREDNO!
ilustracija, Foto: Profimedia

putovanje

STJUARDESE OTKRILE "CAKE" KOJE MORATE DA ZNATE AKO PLANIRATE DA LETITE AVIONOM: Ovo je ZLATA VREDNO!

Stjuardese su otkrile neke "cake" koje će vam odagnati većinu ovih briga i učiniti da vree provedeno na aerodromu, kao i sam let budu što prijatniji

Objavljeno:

Mnogi već počinju da razmišljaju o planovima za odmor, a pored pretrage za smeštajem, surfuju Internetom tražeći što jeftinije letove. Ako je vaša odluka da na odmor idete avionom, onda vas sigurno stresiraju gužve na aerodromu, redovi, koje mesto ćete dobiti itd...

Stjuardese su otkrile neke "cake" koje će vam odagnati većinu ovih briga i učiniti da vree provedeno na aerodromu, kao i sam let budu što prijatniji.

Gužva na aerodromu

Ne volite gužve na aerodromima? Pitate se kako da ih izbegnete? U ovom slučaju, savetujemo vam da date prednost noćnim letovima. Tako ćete uštedeti i živce i novac, jer su takvi letovi jeftiniji od dnevnih.

Strah od tubulencija

Avion
foto: Printscreen

Ako imate strah od turbulencija, onda je bolje da izaberete jutarnje letove. U popodnevnim satima je veća verovatnoća da će doći do ove neprijatnosti.

Izbegnite redove

S obzirom na to da je većina ljudi desnoruka, to znači da će odabrati "dominantnu" ruku kada odlučuju u koji red će da stanu - dakle, desni. I zato su tamo veće gužve. Najbolje je da idete levo, odnosno na stranu gde će redovi biti mnogo manji.

Auto i parking mesto

Ako na aerodrom stižete autom i planirate da ga ostavite na parkingu, ne zaboravite da fotografišete broj parking mesta. Kada se vratite sa odmora, biće vam lakše da pronađete kola.

Sedište po vašoj volji

Nemojte da žurite da prvi uđete u avion, bolje je da sačekate i budete poslednji. Tako ćete imati priliku da izaberete bilo koje slobodno mesto koje vam se sviđa.

Bonus video:

04:29

Krenimo na putovanje kamperom!

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.