MARIJINU UTROBU RAZARA BOLEST OD KOJE JE NJENA SESTRA UMRLA: Dete je osedelo sa 15 godina, trpi NESNOSNE bolove
Marija Gambošević, Foto: Printscreen/facebook, Privatna arhiva

ništa nije hitnje od ovoga!

MARIJINU UTROBU RAZARA BOLEST OD KOJE JE NJENA SESTRA UMRLA: Dete je osedelo sa 15 godina, trpi NESNOSNE bolove

Porodica se već suočila sa velikim gubicima kada je Marijina sestra preminula od kancera u petoj godini života

Objavljeno: 07:38h

Marija Gambošević je rođena 2008. godine. Dete je iz uredno vođene i kontrolisane trudnoće. Živela je uobičajenim životom i ništa nije ukazivalo na to da će imati ozbiljne zdravstvene probleme.

2018. godine Marija je napipala čvoriće na preponama i stomaku, nakon čega se uputila na detaljne preglede i dijagnostiku kako bi saznala uzrok. Nalazi su pokazali da je reč o dezmoidnom tumoru (fibromatoza) retkoj vrsti benignog tumora koji se širi velikom brzinom i zahvata ostale unutrašnje organe.

Porodica se već suočila sa velikim gubicima kada je Marijina sestra preminula od kancera u petoj godini života, a otac pre par godina od posledica srčanog udara. Majka se svim silama bori sa spase svoje dete koje je moralo da odraste pre vremena.

Sve finansijske resurse u iscrpeli, a Mariji su bolovi svakog dana sve jači. Nedavno je izjavila da oseća kako joj tumor razjeda utrobu. Na fotografijama vidimo i da je ovo dete sa svojih 15 godina gotovo sedo.

Svaki dan je ovde hiljadu evra, plus snimanja ,hvala Bogu infekcija je manja ,nadamo se da će se sakupiti novac da ne moramo da se vraćamo kući i ponovo dolazimo . Mariji je naporan i put. Operacija je jedino rešenje ovolikim bolovima.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Bubrezi su sada stabilni bili su kritično, 21 milion dinara je potreban za operaciju, a do sada je prikupljeno oko 7 miliona.

Marija je uz podršku porodice uspela da ode na lečenje u Istanbul ali je operacija planirana u maju 2022. godine morala da bude otkazana, a odlukom lekara lečenje je tada nastavljeno citostaticima što je dalo rezultaze smanjivanja tumora sa 32 cm na 16 cm čime su se stekli uslovi za hirurčku intervenciju za koju su joj hitno potrebna dodatna novčana sredstva.

Za dalje lečenje neophodna joj je pomoć svih nas da joj pomognemo svojim donacijama jer je operaciju potrebno uraditi što je pre moguće .

Sredstva su joj potrebna za operaciju, laboratorijske analize, lekove, suplemente, medicinski potrošni materijal kao i za putne troškove i smeštaj.

Za Marijin najlepši osmeh! Budimo humani!

Pomozimo Mariji!

Upiši 1233 i pošalji SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001381484-19

Uplatom na devizni račun: 160-6000001381470-61

IBAN: RS35160600000138147061

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.