MLADEN VERIO MILICU U "SRPSKOM HOLIVUDU": Priredio joj nezaboravno veče na POSEBNOM MESTU (FOTO)
Prosidba, Foto: RINA / Privatna arhiva

ŽIVELA LJUBAV

MLADEN VERIO MILICU U "SRPSKOM HOLIVUDU": Priredio joj nezaboravno veče na POSEBNOM MESTU (FOTO)

Milica nije znala apsolutno ništa do poslednjeg trenutka

Objavljeno:

Ništa nije teško uraditi za osobu koju volite, a tom parolom vodio se i mladi Mladen Mišić iz mladenovačkog sela Kusadak. Želeo je da svojoj devojci priredi veridbu za pamćenje i u tome uspeo. U pomoć su mu pritekli dobri prijatelji koji su sve isplanirali do sitnih detalja, pa je Milica rekla "da" ni manje, ni više već u Holivudu. Doduše, onom srpskom odakle pogled puca na pola Šumadije, na ljubavnoj platformi napravljenoj specijalno za ove prilike.

- Milica nije znala apsolutno ništa do poslednjeg trenutka, čak nije ni slutila šta joj spremamo. Oboje su bili oduševljeni kako smo sve odradili, a mesto im se posebno svidelo, svi smo bili uzbuđeni kako će reagovati da li će sve ići po planu, ali hvala Bogu sve je ispalo savršeno. Sudbonosno ‘da’ naša mlada izgovorila je na ‘platformi ljubavi’ koja je savršeno mesto za ovakve trenutke. , kaže za RINU Đorđe Bukvić, jedan od Mladenovih prijatelja koji je učestvovao u organizaciji veridbe.

Prosidba
foto: RINA / Privatna arhiva

Mladen i Milica su prema rečima prijatelja zajedno oko dve godine. O ovom prelepom trenutku na Holivudu svedočili su pored Đorđa još i Nemanja Marinković, Marija Bukvić, Andrijana Vesić i Nemanja Milojević.

Platforma ljubavi „I LOVE YOU“ izgrađena u čast desetogodišnjice braka

Srpski Holivud na Rudniku nikao je pre više od deset godina i to zahvaljujući entuzijazmu meštanina Ivana Jakovljevića. Osim dobro poznatih slova, Ivo Car je težio da obogati sadržaje, pa se tako tu nalazi najveća ljujaška u Srbiji, ali i već pomenuta platforma ljubavi.

- Platforma je postavljena u avgustu 2021. godine, u čast supruginog i mog desetogodišnjeg braka. Oko mesec dana sam radio na izgradnji, sve je od drveta, bagremovog i čamovog. Nakon izgradnje, platforma je postala izuzetno popularna kod posetilaca, posebno mladih, zaljubljenih parova.Bilo je već nekoliko prosidbi kod nas i to nam je poslužilo kao inspiracija za stvaranje „Ludog kamena“ u šumi nadomak natpisa ‘Srpski Holivud’, rekao je Ivan.

On ističe da se neće zaustaviti sa novitetima i da već ima nekoliko ideja koje bi voleo da realizuje u skorijem periodu.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.