ČUBRILO OBJAVIO NAJNOVIJU PROGNOZU: Vreme se menja srastično sledeće nedelje, evo šta da očekujete!
Marko Čubrilo, Foto: Printscreen, Profimedia

vremenska prognoza

ČUBRILO OBJAVIO NAJNOVIJU PROGNOZU: Vreme se menja srastično sledeće nedelje, evo šta da očekujete!

Nakon toplog vikenda, početkom sledeće nedelje svežije i nestabilnom a u drugom delu nedelje moguće dalje pogoršanje

Objavljeno:

Meteorolog Marko Čubrilo objavio je novu vremensku prognozu i otkrio kakvo vreme možemo očekivati u danima koji su pred nama.

- Nakon toplog vikenda, početkom sledeće nedelje svežije i nestabilnom a u drugom delu nedelje moguće dalje pogoršanje, obilnije padavine i relativno niske temperature - kaže meteorolog i dodaje da ne vidi naznake lepšeg vremena sve do 19. maja.

- U toku noći ka ponedeljku sa zapada stiže nestabilan vazduh koji bi prvo nad severozapadnim i severnim predelima Hrvatske i lokalno a severu BiH uslovio destabilizaciju uz grmljavinske pljuskove, a te nestabilnosti bi se do ponedeljka pred zoru poširile nad središnju i istočnu Hrvatsku, severoistok BIH i Vojvodinu. Lokalno je moguć i jak grmljavinski pljusak i pojava tuče/grada.

U sredu uveče nad južnim, jugozapadnim, zapadnim i središnjim predelima regiona jače naoblačenje sa kišom i grmljavinom, koje bi se u četvrtak trebalo priširiti i nad ostali deo regiona.

U sredu umereno toplo uz makismume od +14 do +23 stepena Celzijusa, dok bi u četvrtak bilo svežije uz maksimume do +12 do +17 stepeni Celzijusa.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.