KONAČAN SPISAK, ŠTA SVE TAČNO RADI ZA PRVI MAJ: A evo i prevoza, ovako će se funkcionisati
Prvi maj, Foto: Emilija Jovanović, Dado Đilas, Damir Dervišagić, Profimedia

POGLEDAJTE

KONAČAN SPISAK, ŠTA SVE TAČNO RADI ZA PRVI MAJ: A evo i prevoza, ovako će se funkcionisati

Beogradski Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će tokom prazničnih dana u okviru integrisanog tarifnog sistema biti primenjeni nedeljni redovi vožnje

Objavljeno:

Tokom dva dana obeležavanja Međunarodnog praznika rada,1. i 2. maja, pijace i tržni centri radiće po uobičajenom radnom vremenu, dok će radno vreme pojedinih supermarketa biti skraćeno ili čak uopšte neće raditi.

Iz JKP "Parking servis" najavili su da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada 1. i 2. maja, odnosno da će parking u Beogradu biti besplatan do srede, 3. maja u 7 sati.

Garaže i parking-prostori za korisnike i posetioce pijaca tokom praznika radiće po ustaljenom režimu. Beogradski Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će tokom prazničnih dana u okviru integrisanog tarifnog sistema biti primenjeni nedeljni redovi vožnje.

"Pošta Srbije" saopštila je da će 1. i 2. maja raditi 72 dežurne pošte u Beogradu i drugim gradovima. Sve pijace koje posluju u sastavu JKP "Beogradske pijace" tokom oba dana praznika radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 sati.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.