AMSS IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE ZA VOZAČE: Oprez na OVIM DEONICAMA, biće ogromne gužve
Gužva, Foto: RINA

oprez

AMSS IZDAO NAJNOVIJE UPOZORENJE ZA VOZAČE: Oprez na OVIM DEONICAMA, biće ogromne gužve

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila

Objavljeno:

Zbog predstojećeg vikenda koji je spojen sa prvomajskim praznikom tokom celog dana očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima i glavnim magistralnim pravcima, saopštio je Auto moto savez Srbije. Kako je navedeno u saopštenju, u nedelju 30. 4. 2023. od 10.10 č do 10.25 časova, biće izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 21, na deonici Sremska.

Kamenica Irig (Krušedol), kod mesta Paragovo, zbog održavanja sportske manifestacije Fruškogorski MTB (biciklistički) maraton".

Prema poslednjim informacijama na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Naplatna rampa
Naplatna rampafoto: Aleksandra Čolić

Intenziviran rad na naplatnim stanicama

JP Putevi Srbije" zbog pojačanog saobraćaja tokom praznika, preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, a svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila, navodi se u saopštenju.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS na putničkim terminalima graničnih prelazima nema zadržavanja vozila, dok se za teretna vozila čeka oko 60 minuta na Batrovcima i Sremskoj Rači. Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaje se u saopštenju AMSS.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.