SRBIN UPOZNAO DEVOJKU NA INSTAGRAMU, KAD JE VIDEO, POBEGAO I BLOKIRAO JE: Trebalo je da prekinem kad sam čuo...
ilustracija, Foto: Profimedia

au

SRBIN UPOZNAO DEVOJKU NA INSTAGRAMU, KAD JE VIDEO, POBEGAO I BLOKIRAO JE: Trebalo je da prekinem kad sam čuo...

Pre nego što su usledili komentari, svi su ga pitali zašto su glasovne poruke bile "red fleg

Objavljeno:

Ispovest Srbina o upoznavanju s devojkom s kojom se dopisivao preko Instagrama preplavila je društvene mreže. Nakon dopisivanja koje je trajalo neko vreme, odlučio je da se vidi sa devojkom koja je na njega ostavila lep utisak. Ipak, po završetku dejta, usledilo je blokiranje na Instagramu.

On je svoju situaciju ispričao na društvenoj mreži Reddit, a ovo je njegova ispovest:

"Ne znam da li je termin potpuno prikladan, ali devojka sa kojom sam se dopisivao par dana definitivno nije ona koja se pojavila... Elem, prošle nedelje me na Instagramu doda određena devojka sa par zajedničkih pratilaca, ja dodam nju. Šta znam, lepa crnka sa 'malo' popravljenim slikama pomoću Snep-a, ništa novo? Odgovori mi na par storija, krenemo da se dopisujemo, devojka na faksu, radi privremeno, imamo par zajedničkih tema, ništa ne štrči i dogovorimo se da izađemo na piće. Čuo sam glas kroz dve-tri glasovne i to je bio prvi 'red fleg' (jako mrzim ove termine, ali 'ajde).

redit
foto: Printscreen/Reddit

Čekam ja nju da se pojavi par minuta, kad mi prilazi devojka koja... nije tradicionalno lepa, da budem nežan, otprilike 160 cm sa malo manje kila i licem koje kroz maglu blago podseća na ovu sa slika. Na sve to, ne verujem da je devojka starija od 17 godina, tako da je sva priča o poslu i fakultetu veoma sumnjiva.

Posle par ekstremno loših minuta stajanja u mestu, jer nisam u mogućnosti da se pomerim od besa i neprijatnosti, lepo sam se pokupio i otišao. Rekao sam joj 'Izvini', što sad kad bolje razmislim, smatram da nije zaslužila, vratio se kući i blokirao je na Instagramu.

Ne želim da podelim slike profila jer ne želim da ikoga uvredim, ali devojka sa slika je 6/10, nije preterano lepa, ali je zanimljiva i ima određenu 'slatkoću' u licu. Devojka koja se pojavila je klimava trojka od 10 i pre svega, skoro sigurno maloletna. Ja imam 25 godina i zatvor mi ne zvuči nimalo privlačno. Kako reagovati na ovakvu pojavu? Ja sam je**no bez teksta i dalje sam sebe preispitujem...", glasila je objava muškarca.

Pre nego što su usledili komentari, svi su ga pitali zašto su glasovne poruke bile "red fleg".

"Znaš kad glas uopšte ne odgovara licu, neko šuškanje, skoro mumlanje. Devojka ima neku vrstu fiksne proteze (generalno fiksne umeju i da izgledaju lepo, nema ništa loše u tome), ali ova definitivno nije", odgovorio je.

Mnogi su napisali da je opravdano to što mu se nije dopala. Evo šta su komentarisali:

Izgled jeste bitan, šta god ljudi pričali. Margine prihvatljivosti uvek postoje, ali ako već upoznajemo novu osobu, onda bi trebalo i videti da li je po ličnom ukusu, kakav god on bio. To i godine, za početak.

Pa dobro, ništa strašno. Strašno bi bilo da ste se dopisivali godinu dana. Zato ja insistiram da se vidimo brzo, u najgorem slučaju popijemo piće, posle svako na svoju stranu i kraj. Ne dopisujem se duže od 7 dana sa nekim.

Imao sam sličan momenat svojevremeno. Dopisivao sam se sa ribom, oboje klinci, ona na slikama pršti. Dogovorimo se da se vidimo, biće tu i tu sa drugaricama, pa ćemo kad dođem, ići dalje sami. Dolazim do mesta na kom se navodno nalazi, tri devojke sede na klupi, prilazim, ali nijedna mi ne liči na nju. Pružim ruku svakoj, upoznam se i malo je reći da sam bio u šoku. Otišli smo na piće, sve kulturica, ali sam posle toga lagano prekinuo kontakt.

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.