BILI SMO U KOLIMA, SLEDEĆEG TRENA IZBACIO ME JE U NEKU NJIVU U BORČI: Šok ispovest Beograđanke podelila je Srbiju
Tužna devojka, Foto: Profimedia

jezivo!

BILI SMO U KOLIMA, SLEDEĆEG TRENA IZBACIO ME JE U NEKU NJIVU U BORČI: Šok ispovest Beograđanke podelila je Srbiju

Cele noći nisam spavala od šoka. Njega sam blokirala na svim mrežama i prijavila policiji

Objavljeno:

Upoznavanje preko društvenih mreža jako je opasno. Može vam se učiniti da ste naišli na osobu svojih snova, sve dok se na jeziv način ne uverite u suprotno.

Današnja upoznavanja mahom se odvijaju preko društvenih mreža. Tako sam i ja surfujući po instagramu upoznala momka, koji je delovao kao sve što sam tražila u tom momentu.

Lep, zgodan, obrazovan, duhovit, razumeli smo se u potpunosti. Naše dopisivanje svakim danom bilo je sve zanimljivije, a kako se mi žene zaljubljujemo u reči, vrlo brzo sam pristala da odemo na dejt.

Dogovorili smo se da odemo na večeru u jedan prestonički restoran. Na početku večeri sve je teklo savršeno. Lagana muzika, vino i prijatna atmosfera nisu ni slutili u šta će se pretvoriti ostatak večeri.

Dejt
Dejtfoto: Profimedia

Moj izabranik je kao pravi džentlmen otvorio vrata svog automobila i uz prijatnu muziku, uputili smo se ka Borči gde stanujem. Na pola puta počela je priča o tome gde ćemo dalje i insistirao je na tome da se to veče ne završi samo na ćaskanju i flertu. Njegov ton i izraz lica više nisu bili tako slatki i ljubazni.

Dok sam se uplašeno odmicala od njega, zaključao je vrata, uneo se u facu i stegao mi ruku uz najpogrdnije reči da žene dejt sa njim ne završavaju onako kako su zamislile, već kako on kaže. Režao je na mene uz reči "znaš li ti s kim imaš posla, nisam ja neki balavac da te čekam i vodam za rukicu." Stegao me za vilicu i poljubio na silu ali sam se opirala i čak ga ogrebala i odgurnula.

Kako sam uzvratila u narednom momentu, doživela sam udarac i izbacivanje iz auta na sred njive u Borči. Čovek me je išutirao i izbacio po hladnoći i kiši, dao gas a ja sam ostala u šoku, na sred Zrenjaninskog puta pored groblja. Uplakana, uzela sam telefon i pozvala taksi.

Posle nekih 15 minuta taksi je stigao. Smrznuta i razmazane šminke uletela sam i samo želela da stignem u stan i saberem se od traumatične večeri.

Cele noći nisam spavala od šoka. Njega sam blokirala na svim mrežama i prijavila policiji.

To mi je bila životna lekcija da se ne upuštam olako u avanture sa strancima i da društvene mreže nisu realna slika neke osobe.

Zato drage žene, ne verujte svakome sa društvenih mreža, budite oprezne, jer se moj udvarač pokazao kako stara narodna kaže "spolja gladac, iznutra jadac."

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.