SRBIJA PLAČE ZBOG ISPOVESTI BAKA JELICE: I ovaj Uskrs proslavlja sa BOLOM U DUŠI, njene reči su PRETEŠKE!
Baka, Foto: Profimedia

TUGA

SRBIJA PLAČE ZBOG ISPOVESTI BAKA JELICE: I ovaj Uskrs proslavlja sa BOLOM U DUŠI, njene reči su PRETEŠKE!

Nadamo se da će njena deca uskoro doći

Objavljeno:

Ovog Uskrsa Jelica će sama ostati u svom domu, jer su joj se deca razbežala po svetu u potrazi za svojim životnim putem.

Nakon što su pozdravili majku i obećali da će se uskoro vratiti, otišli su u svoje svetove i godinama je već ne posećuju.

Jelica se u početku radovala zbog bolje budućnosti svojih mezimaca, ali to je bilo kratkog daha. Umesto toga, ostala je prazninu u domu, obitavala je u tišini koja je samo naglašavala njen bol. Stalno se sećala Uskrsa iz prošlosti, kada su svi bili zajedno i kada su svi bili srećni. Sada, međutim, osećala se izgubljeno i usamljeno, iako su joj deca obećala da će se brzo vratiti.

Vreme je prolazilo, a dece nije bilo. U njenoj glavi, sumnja je počela da raste - da li su se deca zaista tako brzo umorila i zaboravila na svoju majku? Da li će ih ovaj praznik malo trgnuti?

U međuvremenu, žena je odlučila da sama proslavi ovaj Uskrs kao i svake godine. Pripremiće jelo koje su deca najviše volela i ukrasiće sto sa svežim cvećem. Pokušaće da pronađe sreću u malim stvarima, ali prazni prostori u njenom srcu će ostati zauvek.

- Imam tri sina, tri uzdanice. Obećali su da će se brzo vratiti, ali evo, već 11 godina nema ni jednog. Svaki Usrks sama proslavljam sa bolom u duši. Ja razumem da oni imaju sada svoje porodice, ali da ne vide majku punih 11 godina, to ne razumem. Unučiće još upoznala nisam, a Australija nije baš tako daleko - napisalaje Jelica iz okoline Petrovca na Mlavi.

Nadamo se da će njena deca uskoro doći, jer niko ne zaslužuje da provede sam najveće verske praznike.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.