BAHATE, RASIPAJU SE PARAMA I SVUDA SE DERU: Ovako možete prepoznati Ruskinje u Srbiji, jedna stvar je ključna
Ruskinja, Foto: Jurijs Korjakins / Panthermedia / Profimedia

KO BI REKAO?

BAHATE, RASIPAJU SE PARAMA I SVUDA SE DERU: Ovako možete prepoznati Ruskinje u Srbiji, jedna stvar je ključna

Evo kako možete "na prvu" da prepoznade da je devojka u butiku ili prodavnici Ruskinja

Objavljeno:

Zbog rata u Ukrajini, Rusi su preplavili Srbiju. Naravno, najviše ih je u Beogradu, a njihov dolazak uveo je neke promene u naše svakodnevne živote, a posebno vezano za rentiranje stanova…

A kako da ih prepoznate u prevozu, prodavnicama i slično, najbolji odgovor dali su sami stanovnici ove velike države na portalu “Roman.ru”, koji su objasnili kako se tipične Ruskinjeponašaju…

Evo kako možete "na prvu" da prepoznade da je devojka u butiku ili prodavnici Ruskinja - postoje četiri znaka koja je odaju.

1. Kupuju ne pitaju za cenu

"Širina" ruske duše se najbolje manifestuje u buticima stranih, skupocenih brendova. U takvim radnjama je veoma lako provaliti da li je neka devojka Ruskinja - pokušaće da se pohvali gomilom para koje su joj na raspologanju. Devojke i žene iz Rusije bukvalno kupuju sve u prodavnici, provlače kartice kao da njima nema limita... Ako u luks butiku vidite lepoticu sa "milion" kesa, znajte da je velika verovatnoća da je Ruskinja.

2. Bahato prema prodavcima

Kad ulaze u butik, Rusi gotovo nikada ne obraćaju pažnju na prodavca. Ne pozdravljaju ga, a ovaj manir imaju i oni ekstremno bogati i oni koji "krpe kraj sa krajem". Najčešće deluju vrlo "smoreno", čak imaju i pomalo gadljiv izraz lica kao da im je sve što je u ponudi uvreda, a pogledom praktično poručuju prodavcima da im ne prilaze.

3. Uvek su bučni

Ako ste poslednjih godina letovali u Crnoj Gori, onda ste sigurno primetili da Rusi uvek i svuda vode decu sa sobom koja i te kako prave buku - plaču, vrište, traže da ih animiraju... Izuzetak nisu butici, ma koliko ekskluzivni bili. Neko bi pomislio da bi mamama bilo lakše kada bi decu ostavile očevima, babama ili dadiljama i same uživale u dugom šopingu, istina je da to obično nerado rade. Jednostavno, ne vole da svoje mališane predaju na čuvanje porodici i bebisiterkama, pa ih vode svuda sa sobom, ne obazirući se na buku koju prave.

4. Tip-top stajling

Ruskinje su veoma negovane i uvek se oblače kao da idu na koktel. Pravilo ovog kodeksa oblačenja važi i tokom kupovine – dok Evropljani za kupovinu biraju trenerke i predimenzionirane majice, ruske devojke oblače haljine i štikle. Ovo posebno važi za supruge imućnih muškaraca - gledajući ih čini se da niste ušli u prodavnicu, već na modnu reviju ili se doterali za žurku.

Bonus video

05:23

RUSI NA KORAK DO OSVAJANJA BAHMUTA?! Mlakar: Ostalo je još par sela, a onda će grad biti uhvaćen u obruč! PVO SRAVNIO HELIKOPTERE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.