PODSETNIK ZA OVU GRUPU PENZIONERA: Naredna dva dana SU KLJUČNA!
PIO fond, Foto: Nenad Kostić

VAŽNO

PODSETNIK ZA OVU GRUPU PENZIONERA: Naredna dva dana SU KLJUČNA!

Ukoliko ste zainteresovani, morate se prijaviti za učešće

Objavljeno:

Sutra i prekosutra su važni dani za jednu grupu penzionera u Srbiji. PIO fond je ranije objasnio zbog čega su ovi datumi bitni.

Kako se navodi na njihovom zvaničnom sajtu, oni su podsetili osiguranike koji imaju staž osiguranja u Srbiji i Austriji, kao i one koji su korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da će međunarodni dani razgovora sa Austrijom biti održani sutra, 12. aprila 2023. godine u Ćupriji, i to u terminu između 9 i 16 časova (u prostorijama filijale Fonda u Ćupriji, na Trgu slobode 1).

U Beogradu će ovi razgovori biti obavljeni prekosutra, odnosno 13. aprila 2023. godine, sa početkom u 9 časova pa sve do 16 časova (u prostorijama na adresi Pariska broj 9, u Beogradu, odnosno u opštini Stari grad).

1 / 4 Foto: Beta / Dragan Gojić

Savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i PIO fonda će na predstojećim sastancima pružiti besplatnu pravnu pomoć onim licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između Srbije i Austrije.

Ukoliko ste zainteresovani, morate se prijaviti za učešće i zakazati termin dolaska putem poziva na broj telefona 011/2030-745.

Kada budete dolazili, ponesite svu dokumentaciju koja je u vezi sa osiguranjem, kao i svoja lična dokumenta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.