PENZIONERI, NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE: Važni datumi za OVU GRUPU su 12. i 13. april
PIO fond, Foto: Beta / Dragan Gojić

SAOPŠTENJE PIO FONDA

PENZIONERI, NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE: Važni datumi za OVU GRUPU su 12. i 13. april

Svi zainteresovani se moraju prijaviti za učešće

Objavljeno: 12:23h

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO fond) izdao je nedavno važno saopštenje za jednu grupu penzionera, a ključni datumi su sred 12. i četvrtak 13. april 2023. godine.

Podsetili su sve osiguranike koji imaju staž osiguranja u Srbiji i Austriji, kao i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da će međunarodni dani razgovora sa Austrijom biti održani 12. aprila 2023. godine u Ćupriji, i to u terminu od 9 do 16.00 časova (u prostorijama filijale Fonda u Ćupriji, na Trgu slobode broj1).

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

U Beogradu će ovi razgovori biti obavljeni u četvrak 13. aprila 2023. godine, i to od 9 do 16.00 časova (u prostorijama koje se nalaze na adresi Pariska broj 9, u Beogradu, tačnije opštini Stari grad).

Savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i RF PIO Srbije će na ovim sastancima pružiti besplatnu pravnu pomoć svim licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije.

Svi oni koji su zainteresovani moraju da se prijave za učešće i zakažu termin dolaska putem poziva na broj telefona 011/2030-745.

Prilikom dolaska trebalo bi da ponesu svu dokumentaciju koja je u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Kada je reč o isplatama penzija za mart, ukoliko vam novac još uvek nije na računima, isplatu možete da očekujete sutra.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.