"SVI UZMITE TELEFONE U RUKE": Stefan Karić se priključio ESPRESO AKCIJI ZA MINU, pošaljite BAR JEDNU PORUKU (VIDEO)
Apel Stefana Karića za Minu Pošarac, Foto: © ATA Images, Privatna arhiva

1471 NA 3030

"SVI UZMITE TELEFONE U RUKE": Stefan Karić se priključio ESPRESO AKCIJI ZA MINU, pošaljite BAR JEDNU PORUKU (VIDEO)

Najveći problem je to što se javio na istom mestu na kom je bio i prethodni i lekari iz Srbije nisu u mogućnosti da prihvate rizik i odrade operaciju

Objavljeno: 14:20h

Mina Pošarac (21) iz Rume boluje od jednog od najagresivnijih zloćudnih tumora koji se u većini slučajeva javlja na mozgu, ali je njoj dijagnostikovan na kičmi.

Mina ima jaku volju za životom, odlučila je da iz ove bitke izađe kao pobednik. Mi joj moramo pomoći novčanom podrškom kako bi imala sredstava za operaciju koja bi mogla da košta i do 400.000 evra.

Za portal Espreso ranije je ispričala kako je sve počelo, kako je i pored zdravog načina života, redovne fizičke aktivnosti ostala nepokretna i saznala da boluje od zloćudnog tumora.

Mina nam je ispričala da su lekari brzo reagovali i da je samo 2 nedelje nakon dijagnostike odrađena i prva operacija, koja nažalost nije dala dobre rezultate jer se tumor nakon nekoliko meseci vratio.

Najveći problem je to što se javio na istom mestu na kom je bio i prethodni i lekari iz Srbije nisu u mogućnosti da prihvate rizik i odrade operaciju.

Mina je nakon prve operacije i svih kortikosteroida koje je pila kako joj kičma ne bi oticala dobila 20 kilograma viška za samo 2 nedelje. To je je donekle poljuljalo njenu psihičku stabilnost, ali iza sebe ima armiju ljudi koja joj pruža nesebično podršku.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

Espreso je pokrenuo veliku akciju kojoj su se priključile poznate ličnosti, od pevača i voditelja do bivših zadrugara.

Jedan od njih je Stefan Karić koji je sve zamolio da pomognu slanjem poruke 1471 na 3030.

- Ovom prilikom želim da zamolim sve da uzmete telefone u ruke i da pošaljete barem po jednu poruku1471 na 3030, za dragu Minu koja nažalost boluje od karcinoma. Malo je vremena u pitanju, voleo bih da apelujem na sve ljude dobre volje.

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.