CELA SRBIJA MORA DA VIDI I POSLUŠA DRAGANU KOSJERINU: I ona se uključila u borbu za MLADU MINU POŠARAC! (VIDEO)
Apel Dragane Kosjerine, Foto: © ATA Images, Privatna arhiva

POMOZIMO!

CELA SRBIJA MORA DA VIDI I POSLUŠA DRAGANU KOSJERINU: I ona se uključila u borbu za MLADU MINU POŠARAC! (VIDEO)

Mini je jedna operacija odrađena u martu prošle godine, ali se tumor vratio, i to na isto mesto odakle su ga ranije uklonili

Objavljeno: 12:15h

Mini Pošarac (21) život se u potpunosti promenio u februaru prošle godine. Posle sasvim običnog dana sa društvom i porodicom, legla je da odmori zbog jake glavobolje, kad je rešila da ustane, nije mogla.

Samo nekoliko dana nakon toga, ovoj hrabroj devojci dijagnostikovan je zloćudni tumor na kičmi glioblastom 4. gradusa, koji je karakterističan za mozak.

Mini je jedna operacija odrađena u martu prošle godine, ali se tumor vratio, i to na isto mesto odakle su ga ranije uklonili. Operacija u Srbiji mogla bi biti rizična po Minin život, te se mora obaviti u inostranstvu odakle čeka odgovor.

Mina se ne predaje, iza sebe ima jaku armiju koja neće dozvoliti da se njen život ugasi. Od juče, ona je i član Fondacije "Budi human".

Ova hrabra devojka nije dozvolila da je saznanje o dijagnozi i svemu što sleduje pokoleba. U najtežim trenucima bila je stup u porodici. Do poslednjeg trenutka nadala se da će rezultati biopsije pokazati da je u pitanju benigni tumor, ali to se nije desilo. Bila je odlučna u nameri da iz cele situacije izađe kao pobednik, prošla je sve rehabilitacije i nakon operacije, funkcionalnost leve noge se vratila, ali ne i desne.

Minina želja za životom pokrenula je i Espreso redakciju, odlučili smo da pokrenemo akciju sa mrežom apela poznatih ličnosti koje su uticajne u našoj zemlji.

Draga Kosjerina, voditeljka RTS-a nije odbila naš poziv.

"Želim da zamolim sve one koji su u mogućnosti da pomognu hrabroj Mini u njenoj borbi za život. Pošaljite 1471 na 3030", kazala je Kosjerina za Espreso.

Pomozimo Mini u hrabroj borbi protiv glioblastoma 4. gradusa koji može biti poguban po život.

POŠALJITE SMS 1471 NA 3030

Dinarski račun: 160-6000001615237-70

Devizni račun: 160-6000001616536-53

1 / 12 Foto: Privatna arhiva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.