POSLE 23 STEPENA STIŽE SNEG: Meteorolog Ristić najavio NOVU promenu VREMENA, evo i KADA
Ivan Ristić, Foto: Printscreen/RTS

spremite se za vremenski rolerkoster

POSLE 23 STEPENA STIŽE SNEG: Meteorolog Ristić najavio NOVU promenu VREMENA, evo i KADA

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar

Objavljeno:

U Srbiji se u petak očekuje promenjivo oblačno i toplo vreme, sa temperaturama do 23 stepena, saopštio je danas Republički hidrometerološki zavod.

U Banatu i na istoku Srbije ujutru će ponegde padati slaba kiša, dok se kasnije posle podne očekuje jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima, prvo na severu i zapadu, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima. Vetar umeren i jak zapadni i severozapadni, a najniža temperatura od četiri do 11 stepeni, a najviša od 20 do 23 stepena.

U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo. Uveče i tokom noći sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti umeren zapadni i severozapadni, a najniža temperatura od osam do 11 stepeni, a najviša oko 21 stepen.

Vreme narednih dana

U narednih sedam dana u Srbiji se očekuje promenljivo oblačno i toplo vreme, za dane vikenda nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom uz manji pad temperature i skretanje vetra na severozapadni.

Na visokim planinama sneg. Od ponedeljka 3. aprila očekuje se zahlađenje u svim krajevima, a padavine će lokalno biti obilnije u centralnim, istočnim i južnim delovima zemlje, pa se ponegde i u nižim predelima očekuje sneg.

Sneg
Snegfoto: Espreso

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar. A kako prognozira meteorolog Ivan Ristić, od ponedeljka uveče do utorka popodne biće snega u centralnoj, južnoj i istočnoj Srbiji, dok će Beograd biti na granici snežnih padavina.

00:22

SVI SU PRVO POMISLILI DA VEJE SNEG, ALI NIJE! TO SE ZOVE SASVIM DRUGAČIJE: Pogledajte redak fenomen na nebu iznad Srbije

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.