PREMINUO PREDSEDNIK OPŠTINE BEČEJ!
Foto: Bečej.rs

NAKON TEŠKE BOLESTI

PREMINUO PREDSEDNIK OPŠTINE BEČEJ!

Od 2012. do 2016. godine bio je pomoćnik predsednika opštine Bečej

Objavljeno:

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić preminuo je u 51. godini nakon teške bolesti.

Rođen je u novembru 1972. godine u Pančevu. Srednju elektrotehničku školu završio je u Vršcu 1991. godine, od 1993. do 2001. godine bio je policijski službenik MUP Srbije, od 2001. do 2004. bio je rukovodilac unutrašnje kontrole u Bečejprevozu, a od 2004. do 2012. pomoćnik direktora u istoj firmi, naveo je u svojoj biografiji, prenosi 021.rs.

Od 2012. do 2016. godine bio je pomoćnik predsednika opštine Bečej, od juna do jula iste godine zamenik predsednika opštine, a od jula 2016. godine predsednik opštine (SNS). Potom je, 21. avgusta 2020, nakon lokalnih izbora održanih 21. juna, ponovo izabran za predsednika opštine i tu funkciju je obavljao do smrti. U jednom intervjuu za Bečejski mozaik krajem 2017. godine je govorio i o sebi:

"Doživljavam sebe kao čoveka koji je došao na ovo radno mesto da radi. Tako ću sebe doživljavati dok sam ovde. Došao sam da radim i da nađem saradnike koji žele da rade. Mi smo ovde izabrani, jer su ljudi verovali da ćemo nešto uraditi za ovaj grad i mi to moramo uraditi kako bi iza nas ostalo nešto vidljivo i korisno". U toku njegovih predsedničkih mandata, između ostalog, okončana je rekonstrukcija gradskog trga u Bečeju, završena izgradnja fiskulturne sale u školi "Petefi Šandor", izgrađen je degazator kod Šlajza, rekonstruisana je javna rasveta, Dositejeva ulica, Trg Čilag, Zelena ulica... Inicirao je i sada već tradicionalnu manifestaciju "Bečej noću".

Nameravao je da realizuje projekat plaže na Tisi a u sklopu oživljavanja obale Tise se očekivalo i izgradnja akvaparka. Bio je oženjen i otac dvoje dece. Vreme sahrane biće naknadno objavljeno.

Bonus video:

00:50

TOMA FILA O RELIGIJI I NAJČUDESNIJEM DANU KADA JE NJEGOV OTAC IZBEGAO SIGURNU SMRT: On je odmah zatražio OVU stvar!

(Espreso / 021)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.