BEOGRAĐANKA OTIŠLA NA JUG SRBIJE PO DOMAĆE MLEKO: Kada je videla OVU STVAR, SMUČIO JOJ SE ŽIVOT ZA SVA VREMENA
Krave, Foto: RINA

nije očekivala

BEOGRAĐANKA OTIŠLA NA JUG SRBIJE PO DOMAĆE MLEKO: Kada je videla OVU STVAR, SMUČIO JOJ SE ŽIVOT ZA SVA VREMENA

Ističe i da joj nije jasno kako je to moglo da se desi toj ženi

Objavljeno:

Beograđanka otišla u jedno selo na jug Srbije gde je kupila dva litra domaćeg mleka i u flaši je pronašla bubu.

- Boravila sam dole u selu kod rođaka desetak dana i htela sam da probam domaće mleko. Odavno nisam... Snajka se setila da u selu jedna žena prodaje mleko i da svako veče ima svežeg mleka koje joj ostane te je pitala da li može da nam donese dva litra - priča nam Beograđanka D. K. i dodaje:

Mleko
foto: RINA

- Oko pola osam je stigla flaša svežeg mleka. Otvaram ja flašu i sipam mleko u šerpu kad ono iz flaše izlazi i muva i to neka velika crna. Fuj! Istog trenutka kad sam to videla život mi se zgadio, počela sam da povraćam. Snaja je uzela onu flašu mleka i prosula i tada mi je pomenula da je ona jednom od iste žene kupila mleko i u flaši videla dlaku kako pluta. Otada, kaže, nije više uzimala. Sada je zbog mene morala jer sam baš htela da probam domaće mleko, a ne ono iz prodavnice.

Ističe i da joj nije jasno kako je to moglo da se desi toj ženi.

- Smatram da je to i jedna vrsta neodgovornosti. Ukoliko prodaješ povremeno mleko tu u selu treba da budeš i odgovorniji. To je malo mesto i ovakve stvari se brzo šire. Dovoljno je da moja snaja sutradan ispriča komšinici i ni jedna ni druga neće više uzimati mleko od nje. Ako već ima mleka i da proda, jer u selu gotovo da nema domaćinstva koje čuva živinu treba da bude mnogo opreznija - poručila je Beograđanka.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.