BIL KLINTON SE ZALEPIO ZA SEDIŠTE KAD JE ČUO DA GA ČUVA SRBIN: Ispovest Ajkule koji je čuvao NAJVEĆE SVETSKE FACE
Goran Dželatović Ajkula, Foto: Marina Lopičić

neverovatna priča

BIL KLINTON SE ZALEPIO ZA SEDIŠTE KAD JE ČUO DA GA ČUVA SRBIN: Ispovest Ajkule koji je čuvao NAJVEĆE SVETSKE FACE

Najpoznatiji srpski telohranitelj u svetu Goran Dželatović Ajkula jedan je od najpopularnijih i najpouzdanijih telohranitelja holivudskih zvezda

Objavljeno:

Telohranitelj je neko ko ne postavlja nikakve uslove, neko ko je spreman odmah ako zatreba, bez dodatnih pitanja. Tako svoj posao objašnjava najpoznatiji telohranitelj holivudskih zvezda Goran Dželatović Ajkula.

Gostujući u emisiji Realna priča kod Isidore Lukić on je između ostalog pričao o tome kako je bilo čuvati Madonu:

"Kada sklopim ugovor da nekog čuvam, dobro se raspitam šta ta osoba voli i šta je njen najveći problem. Na primer, ako ima česte glavobolje, ja uvek imam lekove za glavu kod sebe, ili ako je pušač - obavezno nosim sa sobom cigarete.

Madona
Madonafoto: EPA/Franck Robichon

Madoni recimo treba teretana koja je u blizini i koja radi 24 sata. Da joj je park blizu jer voli noću da trči sama po parku i td. Ona to voli, to nisu njeni zahtevi."

A šta se desilo kada je čuvao Bila Klintona?

"Bata Živoinović nikad nije odbio ulogu u filmu, bez obzira ako je to bila mala uloga. Bata Živoinović je bio zaslužan zašto nisam Bila Klintona odbio na prvu. Zato sam lupio cenu za koju ću da ga čuvam, a oni pristanu.

Tokom prvog susreta nije mi rekao ni "Dobro veče". Kad je seo u kola nije se vezao, a pošto je politika takva da ja ne pričam sa njima ukoliko mi se ne obrate, mi sedimo i ćutimo. Vozilo ne kreće negde oko 6 minuta. On podiže pogled i pita "U čemu je problem?" Ja kažem da li može da se veže. I on kaže "Ja ne moram da se vežem."

Bil Klinton
Bil Klintonfoto: AP

I ja mu tu kažem ".. na žalost morate da se vežete jer sam ja odgovoran za vašu bezbednost.." I pošto on odbija da se veže, ja mu kažem da ne idemo nigde dok se ne veže.

Onda me pitao "Odakle je taj akcenat?"

Ja sam mogao da zvučim kao Englez ili da kažem bilo šta, a ja sam opet bio diplomata i rekao "Nije ni vreme ni mesto za takva pitanja, molim vas vežite se."

On mi kaže:"Hoću da znam odakle si?"

A onda kako je došlo do nesuglasica on ustaje i "nabija" se između mene i vozača i kaže: "Ja ću da se vežem ako kažeš odakle si?" Onda sam ga ja samo pogledao i rekao : "Iz Srbije, Beograda."

On se odmah "zalepio" nazad na sedište i vezao se sa rečima "Možemo da krenemo!" Bio je zatečen.

Osećao sam se u tom trenutku kao da mi niko ništa ne može!"

Bonus video:

01:27

BIO JE TELOHRANITELJ NAJVEĆIM ZVEZDAMA I NAJUTICAJNIJIM LJUDIMA SVETA! Za Kurir TV otvoreno o filmu, GLUMIĆE GA DŽEJSON STETAM?!

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.