GODINE PROŠLE, A ROKI MENJA SAMO FRIZURU: Evo kako danas izgleda ČUVENI TELOHRANITELJ kog su se bojali u JUGI
Foto: Print Screen Youtube/немањић немања

KO SE SEĆA?

GODINE PROŠLE, A ROKI MENJA SAMO FRIZURU: Evo kako danas izgleda ČUVENI TELOHRANITELJ kog su se bojali u JUGI

Nekoliko godina kasnije igrao je u prvoj epizodi serije "Bela lađa", sada je uglavnom aktivan u pozorištu

Objavljeno: 10:12h

Glumac Bogdan Kuzmanović, popularni Roki iz "Srećnih ljudi" proslavio se ulogom u ovoj kultnoj seriji glumeći telohranitelja Ozrena Soldatovića.

Iako njegova uloga nije zahtevala mnogo teksta, Rokijeva pojava bila je dovoljna da ostane jedan od najupečatljivijih likova.

Interesantno je i to da je Bogdan u pomenutoj seriji, odigrao čak tri uloge. Prva kada traži posao u kockarnici u kojoj je Aranđel Golubović (Velimir Bata Živojinović) takođe pokušao da se zaposli, zatim je u 18. i 19. epizodi igrao policajca da bi u narednim epizodama tumačio glavnog telohranitelja ozoglašenog Ozrena Soldatovića.

Bogdan se u seriji pojavljuje tri puta, u desetoj, osamnaestoj i devetnastoj epizodi, a sa svojim pojavljivanjem izazvao je veliku pažnju pripadnica slabijeg pola i maestralnom glumom postao jedan od omiljenih likova.

Nekoliko godina kasnije igrao je u prvoj epizodi serije "Bela lađa", sada je uglavnom aktivan u pozorištu, a nakon više od dvadeset godina od prvog emitovanja serije izgleda kao da nije ostario ni dana.

Danas Roki iz "Srećnih ljudi" izgleda identično, sve što se promenilo je njegova frizura.

Glumac sada ima 60 godina. O njegovom privatnom životu se gotovo ništa ne zna, a poslednje fotke su od pre nekoliko godina.

Bogdan Kuzmanović, Roki
foto: Print Screen Youtube/немањић немања

Podsetimo, Dušan Golumbovski preminuo je od moždanog udara 2016 godine.

Njegova karijera trajala je pet decenija, međutim, Golumbovski je sigurno ostavio najveći pečat na publiku ulogom Ozrena Soldatovića u seriji "Srećni ljudi"!

Pojavljivao se u više od 50 uloga u pozorištu i na televiziji, a glumom je počeo da se bavi sa samo deset godina.

– Za to što sam postao glumac najzaslužniji su moj učitelj Ilija Janković i jedna čistačica. Učitelj je u meni prepoznao glumačku sklonost i dao mi ulogu u predstavi, a neka čistačica je gledala tu predstavu i preporučila me čuvenom Bati Miladinoviću u Radio Beogradu. Desetak godina kasnije upisao sam glumačku akademiju, u klasi sa pokojnim Zoranom Radmilovićem, Stanislavom Stašom Pešić i Petrom Kraljem- rekao je svojevremeno poznati glumac.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.