"BILA JE PROGANJANA": Sestra nestale SNEŽANE otkrila POTRESNE DETALJE, sumnja da se sa bebom "SKLONILA NA BEZBEDNO"
Snežana Jakovljević, Foto: Nestalisrbija.rs

nestala

"BILA JE PROGANJANA": Sestra nestale SNEŽANE otkrila POTRESNE DETALJE, sumnja da se sa bebom "SKLONILA NA BEZBEDNO"

Visoka je 180 centimetara, ima 75 kilograma, plavu kosu i zelene oči

Objavljeno:

Snežana Jakovljević (37) koja je nestala juče u Kotežu, poslednji put je viđena kada je izašla iz kuće sa dvomesečnom bebom. Njena sestra Milica Nejmarović tvrdi da ju je otac njene dvomesečne bebe proganjao već duže vreme i da postoji sumnja da se jedno vreme sklonila na "bezbedno mesto".

Ona je oko 11 sati izašla je iz kuće, na sebi ima dugu crnu jaknu do kolena. Sa sobom je povela bebu u bež-zelenim kolicima. Visoka je 180 centimetara, ima 75 kilograma, plavu kosu i zelene oči.

Nestala Snežana Jakovljević
Nestala Snežana Jakovljevićfoto: Nestali Srbija

- Juče smo baš trebali da se vidimo oko 12 sati, Međutim, ona je isključila telefon. Tata mi je rekao da je došla kući, ostavila je ključeve i to što je kupila u prodavnici, a potom se okrenula i otišla - kaže njena sestra.

Kako Milica tvrdi, imala je problem sa ocem njene dvomesečne bebe, koji ju je uznemiravao i proganjao, a dodatni pritisak joj je stvarala i briga deci koju ima iz prethodnog braka.

- Imala je problem sa ocem njene dvomesečne bebe. On je bio jako posesivan, tražio je da vidi dete i proganjao ju je. Žalila mi se da preveliki pritisak vrši nad njom. Ja tog čoveka lično ne znam, samo jedanput sam ga videla. Mojoj sestri zaista nije lako, ona ima troje dece iz prethodnog braka. Ranije joj se nije dešavalo da nestane, međutim meni se nije javila. Možda je odlučila da se privremeno skloni negde - objašnjava njena sestra Milica Nejmarović za Telegraf.

O njenom nestanku obavešteno je i odeljenje za nestale u policijskoj stanici 29. novembar. Ako mislite da ste videli žensku osobu koja odgovara ovom opisu obavestite policiju.

Bonus video: Stručnjaci govore o tome šta se deava kada se osoba vodi nestalom duže od 5 godina

00:41

NAKON PET GODINA, NESTALA OSOBA SE PROGLAŠAVA MRTVOM!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.