VEĆ 20.000 BEOGRAĐANA POZVALO BROJ 11-0-11: Ovo su bila njihova najčešća pitanja
Kol centar, Foto: Beoinfo

SERVISNI CENTAR

VEĆ 20.000 BEOGRAĐANA POZVALO BROJ 11-0-11: Ovo su bila njihova najčešća pitanja

Radno vreme Servisnog centra je 24 časa svakog dana u godini

Objavljeno:

Jedinstveni broj Servisnog centra Grada Beograda 11-0-11 za prvih nedelju dana rada kontaktiralo je 20.000 građana, rekla je danas sekretarka Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju Sonja Božović Podunavac.

Ona je podsetila da je Servisni centar otvoren pre sedam dana na incijativu gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića sa ciljem efikasnije komunikacije sa građanima, efikasnijeg rešavanja problema po prijavama, a na taj način i boljeg funkcionisanja komunalnih sistema grada.

- Najveća novina ovog Servisnog centra jeste u tome što sada svi građani mogu upućivanjem prijave samo na jedan broj telefona da upute prijavu za sve probleme u gradu. Taj broj je 11-0-11. Građani neće morati kao do sada da zovu više nadležnih službi i da traže njihove brojeve telefona i mejlove, sada se sve prijave slivaju na jedan broj, a mi smo dužni da damo informaciju i odgovor po prijavi u roku od 72 sata - rekla je Božović Podunavac.

1 / 3 Foto: Beoinfo

Objasnila je da će oni problemi koje je moguće rešiti u tom biti rešeni ali mnoge situacije i zakonske procedure ne mogu biti okončane u tom roku.

- Građanima ćemo reći koja služba je preuzela prijavu i kakve su dalje procedure u zavisnosti od predmeta. Neki problemi podrazumevaju i više gradskih službi u rešavanju problema - rekla je Božović Podunavac.

Prema njenim rečima, do sada su uglavnom postavljana pitanja koja se tiču hitnih intervencija, pucanja vodovodnih cevi, problema u zgradama, kao i nepropisnog parkirana.

- U budućnosti ćemo povećavati broj gradskih službi, trenutno su ovde Beogradske elektrane, Komunalna milicija, Gradsko stambeno, Zelenilo Beograd, inspekcijske službe, Beogradski vodovod i kanalizacija i drugi, a u budućnosti će biti uključene i razne ustanove kulture, kao i sportski centri - rekla je Božović Podunavac.

Radno vreme Servisnog centra je 24 časa svakog dana u godini.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.