MA DA LI JE MOGUĆE? Prodaje celo domaćinstvo za 26.000 EVRA, ali iza svega se krije JEDNA CAKA (FOTO)
Oglas, Foto: Printscreen/Halo oglasi

NEVEROVATNO

MA DA LI JE MOGUĆE? Prodaje celo domaćinstvo za 26.000 EVRA, ali iza svega se krije JEDNA CAKA (FOTO)

Čini se da ovih dana sve veću pažnju javnosti zaokupljuju oglasi za nekretnine, međutim iako je ranije glavna tema bila astronomska cena stanova i kuća, sada se fokus preusmerio i na neke potpuno druge detalje.

Objavljeno: 20:48h

Dobra stvar je da danas ne manjka ni ponuda za nekretnine koje u manjim mestima, na periferiji većih gradova ili čak u selima mogu da se kupe i za nekoliko hiljada evra. Još jedan takav oglas nije mogao proći neopaženo.

U selu Ljubinić, nadomak Obrenovca, korisnik je oglasio da prodaje kuću čija kvadratura iznosi 178 m2. Kuća ima, prizemni pomoćni objekat površine 74 m², a sve na placu od 10,2 ara.

Kako se dalje navodi, kuća poseduje i terasu, vodu, struju, garažu, ali jedina mana je što u njoj niko ne živi te je potrebno renovirati je. Iz tog razloga njena cena iznosi samo 26.000 evra.

kuća
foto: : PRINTSCREEN/HALO OGLASI

Međutim, ono što je privuklo pažnju jeste što vlasnik nije kuću samo stavio na prodaju, već kako ističe u zamenu može i automobil ili stan!

Istina, postoje mnogi objekti koji su povoljni, ali adaptacija ili ulaganje u njih često košta više živaca nego novca pa mnogi lako odustanu od ponude, ali verujemo da je ova zasigurno zagolicala maštu mnogih koji će dobro razmisliti da li žele da se upuste u avanturu zamene.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.