BIVŠU STJUARDESU NAPALI DA OZBILJNO ZEZA SIROTINJU U SRBIJI: Dala savete za štednju PA SE ODMAH IZVINILA (VIDEO)
Tina Grabež, Foto: INSTAGARAM/TINAGRABEZ

HMMM...

BIVŠU STJUARDESU NAPALI DA OZBILJNO ZEZA SIROTINJU U SRBIJI: Dala savete za štednju PA SE ODMAH IZVINILA (VIDEO)

Svi znamo da su kamate u bankama u poslednje vreme "otišle" u nebo

Objavljeno:

Tina Grabež važi za najpopularniju bivšu stjuardesu (pored Kije Kockar), koja se proslavila zahvaljujući zanimljivim video sadržajima o svojim iskustvima na letovima. Svakodnevno ih deli na svojim društvenim mrežama, te smo mogli da vidimo kako stjuardese treba da izgledaju za posao, ali i koliko zarađuju.

Ovoga puta ona je svoje pratioce iznenadila snimkom u kojem objašnjava i savetuje pet trikova kako da uštedite novac za putovanje. Na prvom mestu našla se prodaja stvari koje vam više nisu potrebne i koje ne koristite. Prema njenim rečima, uvek možete da ih prodate na Internetu putem oglasa.

Kuvanje kod kuće je trugi trik, pogotovo jer poručivanje hrane i obroci po restoranima mogu da budu prilično skupi. Što se tiče trećeg saveta, Tina savetuje sledeće:

"Izdvajaj za štednju novčanice od 10, 20 i 50 dinara. Iako ne deluje mnogo, vremenom se nakupi ne mala svota novca koja će vam svakako značiti", rekla je ona.

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

Svi znamo da su kamate u bankama u poslednje vreme "otišle" u nebo, te ukoliko ne morate da se zadužujete i nije vam hitno, stručnajci savetuju da to i ne radite, a evo šta Tina savetuje.

"Otplati dug na svim kreditnim karticama što pre. Potpuno je suludo plaćati kamete, pa ih korstite samo za hitne slučajeve", objasnila je ova nekadašnja stjuardesa. Za kraj, redukujte svoje loše navike, poput cigareta i alkohola. Em ćete na taj način biti zdraviji, em ćete uštedeti. I dok su se jednima ovi saveti i te kako dopali, drugi su ih smatrali nelogičnim.

"Deluješ kao jako prirodna i pristupačna devojka, ali počela si ozbiljno da zezaš (verujem nenamerno) sirotinju u Srbiji. Ovde se 10, 20 i 50 dinara skupljaju na kraju meseca da se kupi hleb", glasio je prvi komentar na koji je Tina uzvratila reči izvinjenja.

"Veliko Bravo od dugogodisnje bankarke", "Dovoljno je da se manje kafa pije vani, da se prestane pušiti i piti alkohol. Možda malo smanjiti kupovinu", "Onaj ko jede po restoranima i naručuje dostavu nema potrebu da štedi novac, ima ga i previše. Sa svim drugim predlozima se slažem i praktikujem ih", bili su još neki od komentara.

Ona je ranije govorila i o svojoj plati.

A šta vi mislite o ovome i kako štedite?

Pogledajte više na snimku Tinine savete:

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.