MILAN U LOKALU U ČAČKU KUPIO PASULJ I UMALO SE ZADAVIO! Nije mogao ni da zamisli ŠTA JE UNUTRA, sada traži odštetu
Pasulj / Ilustracija, Foto: YouTube printscreen/Jelajelena Petrovic

NEVEROVATNO

MILAN U LOKALU U ČAČKU KUPIO PASULJ I UMALO SE ZADAVIO! Nije mogao ni da zamisli ŠTA JE UNUTRA, sada traži odštetu

Brojni Čačani, koji se snabdevaju gotovom hranom u tom trgovinskom objektu ne mogu da veruju da se mogao desiti propust

Objavljeno:

Čačanski advokat Milan Stanojević, koji se zamalo udavio modlom za kolače tužio je preduzetničku radnju iz Čačka za naknadu štete od 600.000 dinara i uputio zahtev sanitarnoj inspekciji u tom gradu da obavi vanrednu kontrolu svih objekata u kojima se sprema hrana.

Naime, Stanojević je u svom zahtevu naveo da je 21.6.2022. godine kod njih kupio čorbast pasulj.

„U njemu sam našao metalnu modlu dimenzija 1,5 centimetara. Kako je moglo doći do fatalnog ishoda, jer sam je skoro progutao podneo sam tužbu za naknadu štete, ali i uputio zahtev Sanitarnoj inspekciji da sprovedu kontrolu u svim njihovim objektima kako u Čačku, tako i u Beogradu“, kaže za Novu kupac Milan.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/ Hearty and tasty

Prema njegovim rečima, hteo je i da izađe na videlo da radnici u toj radnji rade prekovremeno i od umora prave greške, čime se u jelima pojavljuju neki predmeti, kao što je bilo u njegovom slučaju.

„Imali smo jedno ročište, nudili su mi 100.000 dinara naknade. Sledeće suđenje je 15. marta, ja ću biti saslušan kao stranka, a svedok Nenad D, koji me zatekao u tom groznom trenutku će naknadno dati iskaz. Nadam se da će pravda pobediti“, kaže Milan.

Međutim, brojni Čačani, koji se snabdevaju gotovom hranom u tom trgovinskom objektu ne mogu da veruju da se mogao desiti propust.

„Ja sam juče kupila gotov podvarak, pitu sa višnjama, kiflice sa sirom i sve je bilo savršeno. Nikada nisam našla ništa u hrani, a kupujem je, kada ne stignem da spremim i svojim unucima“, kaže baka Buba K.

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.