"NEKA NEKO DOĐE DOK NE BUDE KASNO": Vlasnik čuva 2 gladna BESNA psa, meštani u STRAHU!
Gornji Milanovac, Foto: RINA

užas

"NEKA NEKO DOĐE DOK NE BUDE KASNO": Vlasnik čuva 2 gladna BESNA psa, meštani u STRAHU!

To su ogromni psi, teže više od 50 kilograma, azijat je pored prodavnice u koju dolaze meštani i veliki broj dece

Objavljeno:

Meštani suvoborskog sela Koštunići već nekoliko dana žive u strahu, jer kako tvrde, gladni i veoma opasni psi prete da se otrgnu vlasniku koji o njima ne vodi računa. Jedan pas rase azijat zavezan je za poluge traktora u blizini seoske prodavnice, dok je drugi šarplaninac zavezan ispred kuće vlasnika i danima zavija.

- To su ogromni psi, teže više od 50 kilograma, azijat je pored prodavnice u koju dolaze meštani i veliki broj dece. Vidi se da nije odavno ni nahranjen, ni napojen. Mi ne smemo ni da mu priđemo. U jednom trenutku došao je vlasnik i prema njemu bio grub, a zatim ga ostavio da i dalje tu bude vezan, kažu za RINU meštani sela Koštunići.

Oni dodaju da je i drugi vezani pas, šarplaninac, najverovatnje i gladan i žedan jer vlasnik očigledno ne vodi računa o njima, a pritom komšije izlaže opasnosti.

- Zvali smo Komunalnu policiju, da dođu da pomognu i psima i nama dok još nije kasno. Žao nam je životinja, ali niko ne može da im pomogne jer niko ne sme da im pridje blizu ni na nekoliko metara. Još uvek čekamo nadležne da dođu, jer se još uvek niko nije pojavio da skloni pse u azil, rekli su meštani.

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.