PROMENLJIVO VREME POSLEDNJEG DANA JANUARA: Spremite se na PLJUSKOVE, evo kakvo nas vreme ČEKA ZA VIKEND
Padavine, Foto: beta dragan gojić, beta Emil Vas

vremenska prognoza

PROMENLJIVO VREME POSLEDNJEG DANA JANUARA: Spremite se na PLJUSKOVE, evo kakvo nas vreme ČEKA ZA VIKEND

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, suvo i toplije, uz jugozapadni vetar

Objavljeno: 07:13h

Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini danas će biti suvo, u Vojvodini i sunčano. U ostalim predelima očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa pljuskovima, a mogući su kiša, susnežica i sneg.

- U planinskim predelima očekuje se jak sneg. Padavine će biti lokalnog karaktera. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura od -4 do 1 stepeni, u Beogradu 0 stepeni, maksimalna dnevna od 4 do 8 stepeni, u Beogradu 6 stepeni - izjavio je meteorolog Đorđe Đurić.

Đorđe Đurić
Đorđe Đurićfoto: Ana Paunković-Kurir televizija

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, suvo i toplije, uz jugozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 6 do 12 stepeni, u Beogradu 10 stepeni. U četvrtak zahlađenje sa kišom, susnežicom i snegom, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 4 do 8 stepeni, u Beogradu do 6 stepeni.

U petak na severu suvo, u ostalim predelima ponegde sa slabim snegom. Maksimalna temperatura u petak od 0 do 4 stepeni, a za vikend od -3 stepeni na jugu do 3 stepeni na severu Srbije, uz sneg u većem delu Srbije, uglavnom u subotu.

Sneg u Beogradu
Sneg u Beogradufoto: Stefan Stojanović

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.