TOKOM DANA SMENA OBLAKA I SUNCA: Maksimalna temperatura 16 stepeni, a očekuje se i KIŠA u ovom delu Srbije!
Vreme u Beogradu, Foto: Aleksa Petrović

vremenska prognoza

TOKOM DANA SMENA OBLAKA I SUNCA: Maksimalna temperatura 16 stepeni, a očekuje se i KIŠA u ovom delu Srbije!

Najniža temperatura 6 stepeni

Objavljeno: 07:10h

Danas u našoj zemlji i sunce i oblaci, a kratkotrajna kiša moguća je samo na severoistoku zemlje. Toplo za ovo doba godine. Najviša dnevna temperatura od 6 do 16 stepeni.

05.01.2023. Četvrtak: Ujutro mestimično magla i niska oblačnost, koja će se u nizijama, po kotlinama i dolinama reka ponegde zadržavati i pre podne. U toku dana malo do umereno oblačno i suvo uz periode sunčanog vremena, a slaba kratkotrajna kiša biće moguća samo na severoistoku Srbije posle podne i uveče. Vetar slab do umeren, južni, u drugom delu dana u skretanju na zapadni i severozapadni, u Vojvodini i istočnoj Srbiji u kratkotrajnom pojačanju. Najniža temperatura od -2 do 5, a najviša od 6 po kotlinama na jugu i jugoistoku do 16 stepeni na zapadu Srbije. Uporozenja: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.

Magla
Maglafoto: Printscreen/Naxikamere

06.01.2023. Petak: Pretežno sunčano uz lokalnu pojavu jutarnje magle, koja će se ponegde zadržati i pre podne. Vetar slab zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 9, a najviša od 8 do 16 stepeni. Uporozenja: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.

07.01.2023. Subota: Ujutru mestimično magla koja će se po kotlinama i duž rečnih tokova na jugozapadu i jugu Srbije zadžati i pre podne. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -1 do 6, a najviša od 10 do 15 stepeni. Uporozenja: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.

Beograd
Beogradfoto: Espreso

08.01.2023. Nedelja: Ujutru mestimično magla koja se ponegde može zadržati i pre podne. Tokom dana pretežno sunčano, samo na istoku malo do umereno oblačno. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno i jak južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -1 do 5, a najviša od 9 do 15 stepeni. Uporozenja: MAGLA - Horizontalna vidljivost < 200m, verovatnoća 90%.

(Espreso / Rts)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.