KOZE POSVAĐALE MEŠTANE KRUŠEVCA: Žalba jednog čoveka izazvala RAT na MREŽAMA, evo zašto! (FOTO)
Koze, Foto: Emilija Jovanović

neverovatno!

KOZE POSVAĐALE MEŠTANE KRUŠEVCA: Žalba jednog čoveka izazvala RAT na MREŽAMA, evo zašto! (FOTO)

Javili su se i građani Kruševca koji tvrde da to mesto gde ovaj čovek dovodi koze nije uži centar grada

Objavljeno:

Koze u Kruševcu posvađale su meštane!

Naime, jedan meštanin ovog grada požalio se na društvenim mrežama na svog komšiju koji svoje koze vodi na jednu poljanu blizu centra grada da pasu.

Koze u Kruševcu
Koze u Kruševcufoto: PRINTSCREEN FACEBOOK/DOGAĐAJI U KRUŠEVCU

- U užem centru grada tačnije kod gerontološkog centra, stado koza. Ne samo ovde već i na igralištu na Bagdali. Pozvao sam komunalnu policiju grada Kruševca, njihov odgovor je bio da oni tu ništa ne mogu, više puta su opomenuli čoveka koji ih tu dovodi na ispašu - navodi se u objavi ovog čoveka na društvenim mrežama i dodaje:

- Komunalna ne može ništa, a kada neko stavi drva za struganje na trotoar odmah dolaze i pišu kazne, ako kojim slučajem kolima stanete na zelenu površinu tu su za minut i pišu kazne.

On je dodao i da je velika sramota za Kruševac to što njegov komšija dovodi koze na ispašu u krugu šetališta na Bagdali.

Koze
Kozefoto: Emilija Jovanović

Međutim, ova njegova objava naišla je na osudu. Mnogi korisnici stali su u odbranu koza.

- Ja se svaki put oduševim kad ih vidim. Ne znam što vama smetaju. Ne diraju ni one, ni njihov vlasnik nikoga - napisala je jedna žena.

Pojedini su naveli da su koze veoma čiste I plemenite životinje, kao i da ovakve stvari treba omogućiti, a ne kažnjavati.

- Jedna od lepših stvari koje se dešavaju u Kruševcu. Dugo nisam video lepšu sliku. Gospodin čovek! Bravo za svest i više ih bilo!!! - napisao je jedan korisnik društvenih mreža.

Javili su se i građani Kruševca koji tvrde da to mesto gde ovaj čovek dovodi koze nije uži centar grada.

- Da nam je više ovakvih što čuvaju koze, a manje ovih što se prave pametni, sad bi u gradu cvetala privreda, a ne kriminal - dodaje su u jednom od komentara.

Podsetimo, tokom epidemije korona virusa potražnja za kozjim mlekom višestruko je povećana, a kozarstvo je postalo unosan posao. To najbolje pokazuje i primer sedmočlana porodica Fazlić iz Mileševe kod Prijepolja koja je ovom granom poljoprovrede počela da se bavi sasvim slučajno, a kasnije je to preraslo u ozbiljan posao.

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.