OSVANULO JE KIŠNO, TMURNO, ALI TOPLO JUTRO: Prestanak padavina uveče, ali nas za Novu godinu čeka SPECIJALNO VREME!
Kiša, ilusstracija, Foto: Beta / Dragan Gojić

VREME U SRBIJI

OSVANULO JE KIŠNO, TMURNO, ALI TOPLO JUTRO: Prestanak padavina uveče, ali nas za Novu godinu čeka SPECIJALNO VREME!

Ujutru na jugu ponegde slab mraz!

Objavljeno: 07:29h

Naoblačenje s kišom noćas će zahvatiti sever Srbije, a sutra tokom dana i ostale krajeve. Već po podne padavine će prestati u Vojvodini, a uveče kiša staje u većem delu zemlje.

Na severu i istoku povremeno će duvati jak severozapadni vetar. Ujutru temperatura od -1 do 10, tokom dana do 13 stepeni. U Beogradu povremeno slaba kiša, uveče prestanak padavina. Temperatura oko 11 stepeni.

Kiša
foto: Nenad Kostić

Ujutru na jugu ponegde slab mraz. Naoblačenje sa kišom sa severa, pre podne proširiće se na zapadne i centralne, a posle podne i na ostale predele uz istovremeni prestanak padavina u Vojvodini.

Magla
foto: Emilija Jovanović

Uveče i tokom noći prestanak padavina i u većini ostalih krajeva. Vetar slab i umeren, na severu i istoku posle podne povremeno i jak severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 10, a najviša od 10 do 13 stepeni.

Vreme narednih dana:

U sredu suvo sa slabim mrazem ujutru. Tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 7°C do 10°C. Uveče suvo. Poslednja tri dana ove godine i prva tri dana Nove godine pretežno suvo i toplije od proseka, prema današnjoj prognozi. Maksimalne temperature od 10°C do 15°C u većini dana, s tim što je u pojedinim oblastima moguća magla, posebno oko Nove godine. Na planinama bez snega i neobično toplo početkom Nove godine, kada bi temperature na 1750 mnv (na Kopaoniku) bile od 6°C do 10°C.

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.