SRBIN JE POKUŠAO DA SMUVA AFROAMERIKANKU SAMO ZBOG 1 STVARI: Ono što mu je ODGOVORILA nije mogao ni da SANJA
ilustracija, Foto: Profimedia

šok

SRBIN JE POKUŠAO DA SMUVA AFROAMERIKANKU SAMO ZBOG 1 STVARI: Ono što mu je ODGOVORILA nije mogao ni da SANJA

"Kako je to kad si sa crnkinjom? Moje prvo iskustvo: Srbin".

Objavljeno:

Američka blogerka Dven podelila je sa svojim čitaocima svog bloga iskustvo sa jednim momkom iz Srbije. On joj je prišao ovog leta u Frankfurtu, a šta se dalje dogodilo... Pročitajte u njenoj priči.

"Kako je to kad si sa crnkinjom? Moje prvo iskustvo: Srbin".

"Pozvao me je jedan Nikola, Srbin koji živi u Frankfurtu. Pitao me je da se vidimo, i pristala sam. Našli smo se u centru grada u jednom popularnom lancu kafića. Pričali smo o kolima koja želim da kupim, a on me je savetovao o tome itd. Naručila sam pomfrit od slatkog krompira i vodu jer sam bila gladna, a on je naručio sok od đumbira. Pričali smo oko sat vremena, a onda me je otpratio do stanice metroa.

Ljubav, Krevet
foto: Profimedia

Pitao me je šta mislim o njemu, dodavši da ga posebno zanima šta mislim o njegovom zavođenju. Zbunjena, upitala sam ga šta misli pod tim 'zavođenjem', a on se zbunio pa mi priznao da zapravo misli na seks. Priznao mi je da sam mu privlačna i da je Evropljanima zanimljivo da budu sa Afrikankama ili Afroamerikankama, jer su žene u Evropi fizički drugačije od nas. Crnkinje imaju velike zadnjice i grudi i zato njega i druge momke poput njega zanima kakav je osećaj kad si sa takvom ženom - priseća se Dven, koju je ovakvo "muvanje" zateklo.

Niko joj dosad nije jednostavno rekao da želi da ima seks sa njom samo zbog njene boje kože.

"Rekla sam mu da nisam uvređena, jer razumem njegovu radoznalost, ali i da nisam spremna da mu budem naučni eksperiment niti da ću imati seks sa njim iz pukog sažaljenja. Možda bih, da sam pet godina mlađa, i bila spremna na takav poduhvat", iskrena je blogerka.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.