"OVDE SMO SVI KAO JEDNO": Srbi, Hrvati i Bošnjaci u Americi snimkom ZAPALILI MREŽE, komentari samo pljušte! (VIDEO)
Svi kao jedno, Foto: Printscreen/TikTok/workandtravel.sv

srušili sve predrasude

"OVDE SMO SVI KAO JEDNO": Srbi, Hrvati i Bošnjaci u Americi snimkom ZAPALILI MREŽE, komentari samo pljušte! (VIDEO)

Evo kako se balkanska omladina druži u Americi

Objavljeno:

Netrpeljivost između balkanskih naroda, nažalost, česta je tema na društvenim mrežama, a rasprave o razlozima i motivima za to, gotovo su svakodnevne.

Sa druge strane, većina onih koji odu iz država regiona da žive u inostranstvu, osuđeni su jedni na druge i zajedno žive neopterećeni predrasudama, mržnjom i nacionalističkim uverenjima.

O tome svedoči i video snimak koji je nedavno osvanuo na društvenoj mreži TikTok, koji pokazuje kako se balkanska omladina druži u Americi.

Na njemu se vidi veliki broj mladih, nasmejanih i veselih devojaka i muškaraca, kako uživaju u pesmi, piću i druženju.

"Druženje Hrvata, Srba i Bošnjaka u Americi. Ovde svi pevaju i druže se bez predrasuda, ovde smo svi kao jedno", navedeno je u naslovu ovog video snimka.

@workandtravel.sv Replying to @Drama Queen Snimka naših studenata iz Amerike ??? #workandtravel #suncanavura #tiktokbalkan #fyp ♬ original sound - Workandtravel.sv

Uz više od 400.000 pregleda videa u kojem omladina peva hit Novih fosila, "Za dobra stara vremena", nisu izostali ni komentari oduševljenih korisnika.

"Treba da budete primer matičnim državama, bravo ljudi!", "Bravo mladosti", "Predivno", "Brutalno", "Živi bili", "Ovako bi svuda trebalo da bude", "Nek se širi samo ljubav", glasili su neki od komentara.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.