TRAGAČICU IZ POTERE PUBLIKA OBOŽAVA, ALI ONA VEŠTO SKRIVA SVOJE ZANIMANJE: Malo ko zna šta je po struci!
Milica Jokanović, Foto: Printscreen

da li biste mogli da pretpostavite?

TRAGAČICU IZ POTERE PUBLIKA OBOŽAVA, ALI ONA VEŠTO SKRIVA SVOJE ZANIMANJE: Malo ko zna šta je po struci!

Jedina tragačica u "Poteri", šarmantna Milica Jokanović, o svom emotivnom životu nikad nije pričala za javnost

Objavljeno:

Milica Jokanović, Milorad Milinković, Žarko Stevanović i Milan Bukvić pobrali su sve simpatije gledalaca, a dok neki od njih vešto kriju svoj ljubavni status, drugi s ponosom ističu da im na emotivnom planu ide jednako dobro kao i u kvizovima.

Žarko Stevanović i Milan Bukvić u dugogodišnjim su srećnim vezama. Žarko sa devojkom Jelenom Janković, a Milan sa izabranicom kojoj ne želi javno da otkriva identitet.

1 / 8 Foto: RTS Printscreen

Jedina tragačica u "Poteri", šarmantna Milica Jokanović, o svom emotivnom životu nikad nije pričala za javnost. Iako je delila pojedine detalje o porodici, teškoj životnoj priči i gubitku posla, o tome da li ima emotivnog partnera nije želela da priča za medije.

Pobeđivala je u kvizu „Visoki napon“, a bila je najbolja i u kvizu „Sam protiv svih“. Milica se prvi put sa kvizom susrela u ranom detinjstvu kada je naučila brojeve i slova. Već tada postala je zaljubljenik u kvizove, a enciklopedija i znanje bili su joj najbolji drugovi.

Uživala je da gleda i odgovara na sve vrste kvizova koji su se emitovali ne samo na našem govornom području, već i šire. Dugo je nagovarala oca da se prijavi u neki od kvizova, jer je svog oca smatrala jednom od najobrazovanijih osoba koje je upoznala u životu. Međutim, on to nije želeo. Zato je Milica želela i to mnogo, pa je svoju želju i ostvarila.

Od malena je, kako je rekla, upijala znanje kao sunđer vodu. Njena žeđ za znanjem traje od detinjstva do dan danas, a Milica kaže da je ta žeđ neće napustiti ni tokom celog života. U to je sigurna.

Podsetimo, Milica je po struci diplomirana pravnica, a poreklom je iz Zenice.

(Espreso / Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.