TRAGAČICA MILICA KIKSNULA NA OVOM PITANJU: Kako biste se vi snašli?
Milica Jokanović, Foto: Printscreen/RTS

POTERA

TRAGAČICA MILICA KIKSNULA NA OVOM PITANJU: Kako biste se vi snašli?

Milica nije znala odgovor na pitanje, što je prava retkost kada je ona u pitanju

Objavljeno:

Milica Jokanović, tragačica u kvizu "Potera", nedavno je dala pogrešan odgovor na pitanje po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl u Pozorištu na Terazijama. Međutim, odlučila je odmah da to ispravi.

Naime, na pomenuto pitanje ponuđeni odgovori su bili "Plavi safir", "Sa druge strane jastuka" i "Šou počinje u ponoć", a Miličin odgovor je bio "Šou počinje u ponoć". Ipak, tačan odgovor je bio "Sa druge strane jastuka".

Milica nije znala odgovor na pitanje, što je prava retkost kada je ona u pitanju, pa je otišla u Pozorište na Terazijama da odgleda pomenuti mjuzikl, a na zvaničnom Instagram nalogu kviza "Potera" osvanula je i njena fotografija s glavnim glumcem ovog komada, Slavenom Došlom.

"Po kojoj Bajaginoj pesmi nosi naziv mjuzikl Pozorišta na Terazijama? Milica sada zna odgovor, jer je gledala mjuzikl i tom prilikom upoznala Slavena Došla, glavnu zvezdu ovog spektakla. Naša Milica je bogatija za odgovor na još jedno pitanje, a za mjuzikl kaže - topla preporuka", stoji u opisu zajedničke fotografije Milice Jokanović i Slavena Došla.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.