BAKA SVAKI DAN ČUVA UNUKE, ALI ZAUZVRAT TRAŽI OVO! Snaja javno OPLELA PO SVEKRVI, ali je dobila HLADAN TUŠ
Svekrva, Foto: Profimedia

snaja u šoli

BAKA SVAKI DAN ČUVA UNUKE, ALI ZAUZVRAT TRAŽI OVO! Snaja javno OPLELA PO SVEKRVI, ali je dobila HLADAN TUŠ

Majka je takođe dodala da je i njena baka provodila sate i sate čuvajući je kada je bila mala, ne očekujući ništa zauzvrat, te da po njoj to jednostavno nije u redu

Objavljeno: 12:25h

Uglavnom su novopečenim roditeljima bake i deke najveća podrška u čuvanju dece, pogotovo dok su oni na poslu. Ljubav koju gaje prema unucima je bezuslovna, ali čini se da nije svuda tako.

Jedna majka se javno požalila na svoju svekrvu, koju kako i sama kaže voli, ali da li će ljubav ostati ista nakon njenog zahteva ostaje da se pitamo. Naime, svekrva je ZA čuvanje njihove dece zatražila novac, a mlada mama je ostala šokirana njenim zahtevom. nije znala ni šta da joj odgovori, pa je zatražila savet od ostalih na Internetu.

Baka
Bakafoto: Profimedia

Majka po imenu Ejmi objasnila je da je u srećnom braku sa svojim partnerom već deset godina, ali njihovo neslaganje oko zahteva njegove mame, počelo je loše da se odražava i na njihovu vezu. Prema mišljenju naše advokatice, Olge Turčinović, prvi i osnovni razlog za razvod braka jeste upravo mešanje mama i tata, odnosno svekrva i tašti. A evo šta je po sredi:

„Suprugova penzionisana majka pitala nas je da li nam treba pomoć s decom jer nas dvoje oboje radimo puno radno vreme. Zaista cenim njeno vreme, predanost i sve što radi. Uz čuvanje dece, ona i pere sudove, kuva i čisti. Međutim, ne razumem kako se usudila da traži isplatu? Kako se usuđuje da traži novac za dragoceno vreme s unucima?“, napisala je mama u objavi na popularnom forumu Redit.

Baka i deka sa unucima
Baka i deka sa unucima foto: Profimedia

Majka je takođe dodala da je i njena baka provodila sate i sate čuvajući je kada je bila mala, ne očekujući ništa zauzvrat, te da po njoj to jednostavno nije u redu. Međutim, njen suprug se nije složio s njenim mišljenjem i rekao joj je da bi morali da izdvoje novac za nju jer će svakako morati da pronađu dadilju. Komentari korisnika koji su usledili uglavnom su bili na strani bake, a neki su kao razlog tome naveli i trenutnu ekonomsku krizu.

Možda je čula da vam je potrebna dadilja, pa je očekivala novac, mislim da nema nikakve loše namere“, napisala je jedna korisnica, dok je druga napisala da nema ništa lošeg u tome da je isplate pod pretpostavkom da verovatno ne bi naplatila isto kao i dadilja.

A šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.